Orosedal® Sprej Për Gojë Dhe Fyt

9.60

SKU: 3770010885115 Categories: ,

Description

OROSEDAL®
SPREJ PËR GOJË DHE FYT
PËR TË LEHTËSUAR DHIMBJET, AFTET, PLAGËT  E GOJËS DHE FYTIT
20 mL


INDIKACIONET
OROSEDAL® eshte pajisje medicinale e indikuar per te lehtesuar dhimbjet e fytit, aftet, lichen planus, plage dhe dhimbje te ndryshme ne goje te shkaktuara nga dhembet, protezat ortodontike tek te rriturit dhe femijet mbi 3 vjec apo mbi 10 kg.

PERMBAJTJA
Xylitol, glycerol, esktrakt tamarind, ekstrakt mullage, benzyl alkool, arome lule portokalli, uje i purifikuar.

KUNDERINDIKIMET
Mos e perdorni tek femijet nen 3 vjec apo nen 10 kg. Mos e perdorni ne rast se jeni hipersensitiv apo alergjik ndaj ndonjerit prej perberesve.

MASA PARAPRAKE PER PERDORIM
Mbajeni larg arritjes nga femijet. Nese jeni shtatzane, flisni me mjekun tuaj para perdorimit te produktit. Nese simptomat vazhdojne me shume se 5 dite, flisni me mjekun apo farmacistin tuaj para perdorimit te produktit.
Gjate trajtimit, nese keni ndonje prej simptomave si ne vijim,: perkeqesim I fytit, lodhje, temperature,perkeqesim i plageve ne goje , humbje sinjifikante e apetitit ; keshillohuni me mjekun tuaj.

SI PERDORET OROSEDAL®
TUNDE PARA PERDORIMIT
Gjate perdorimit te pare, shtypeni pompen 4 here qe te aktivizoni mekanizmin. Vendoseni majen e pajisjes orosedal ne drejtim te fytit apo plages apo vendit ku keni dhimbje ne goje.
Te rriturit: beni 3 deri 4 sprucime, 2 deri 4 here ne dite, ndermjet vakteve per 5 dite.
Femijet mbi 3 vjec apo mbi 10 kg : beni1 deri 2 sprucime , 2 here ne dite, ndermjet vakteve per 5 dite.
Rekomadohet qe te mos hani dhe te mos pini 30 minuta para apo pas perdorimit te OROSEDAL®.
Pas cdo perdorimi pastrojeni majen e pajisjes me uje.

KARAKTERISTIKAT E OROSEDAL®
OROSEDAL® eshte nje pergatese e gatshme per gojen dhe fytin e cila vepron mekanikisht ne :
– Dhimbje fyti: Ekstrakti i mullages, ekstrakti i tamarindës dhe glicerina formojnë një barrierë në sipërfaqen e fytit që redukton irritimin dhe qetëson dhimbjet e fytit ,si edhe mbajnë ujin për të lejuar hidratim më të mirë të zonave të irrituara.
– Afte, lichen planus dhe dhimbje goje: Efekti barrier dhe hidratues mbulon zonën e irrituar, qetëson irritimin dhe lehtëson dhimbjen.

KUSHTET E RUAJTJES
Te ruhet ne temperature dhome, larg drites dhe nxehtesise
Pas hapjes, mund te ruhet per perdorim deri ne 5 dite .
Shikoni daten e skadences te shenuar ne kuti.