Siropsedal® Shurup Për Kollën E Thatë Dhe Produktive

9.60

SKU: 3770010885108 Categories: ,

Description

SIROPSEDAL®
SHURUP PËR KOLLË
PËR KOLLËN E THATË DHE PRODUKTIVE 
125 mL


INDIKACIONET
SIROPSEDAL® eshte produkt ne kategorine e pajisjeve medicinale, e indikuar ne lehtesimin e kolles se thate dhe asaj
produktive (me sekrecione) tek te rriturit dhe femijet mbi 1 vjec.

PERMBAJTJA
Xylitol, Glycerol, Mjalte, Ekstrakt tamarind, Ekstrakt Mullage, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Acid citrik, uje i purifikuar, arome karameli.

KUNDERINDIKIMET
Mos e perdor tek femijet nen 1 vjec. Mos e perdor ne rast se jeni hipersensitiv apo alergjik ndaj ndonjerit prej perberesve. Mos e perdor ne rast se jeni intolerant ndaj sheqernave.

MASA PARAPRAKE PER PERDORIM
Mbajeni larg arritjes nga femijet. Nese jeni shtatzane, flisni me mjekun apo farmacistin tuaj para perdorimit te produktit. Nese kolla vazhdon me shume se 4 dite flisni me mjekun apo farmacistin tuaj per keshilla. Gjate trajtimit, nese keni ndonje prej simptomave si ne vijim: perkeqesim i kolles, lodhje, temperature, veshtiresi ne frymemarrje, humbje sinjifikante e apetitit; keshillohuni me mjekun tuaj.
Shurupat e kolles nuk duhet te kombinohen me shurupa te tjere kolle dhe nuk rekomandohen ne raste te problemeve te frymemarrjes.

SI PERDORET SIROPSEDAL®
TUNDE PARA PERDORIMIT. Perdor lugen matese.
Femijet 1 deri 6 vjec: 5 ml (1 luge matese) 2 deri 4 here ne dite , ndermjet vakteve.
Te rriturit dhe femijet mbi 6 vjec: 10 ml (2 luge matese) 2 deri ne 4 here ne dite,ndermjet vakteve.
Pastrojeni lugen matese pas cdo perdorimi. Mbylleni shishen mire pas cdo perdorimi.

KARAKTERISTIKAT E SIROPSEDAL®
SIROPSEDAL® eshte nje shurup i gatshem per perdorim I cili vepron mekanikisht ne rruget e siperme respiratore:
– Mbron fytin: ne saj te perberjes se tij, SIROPSEDAL® formon nje barrier mbrojtese per mukozat e membranes ndaj mjedisit te jashtem
– Lehteson kollen: Kjo mbrojtje ndihmon ne zbutjen e mukozave te inflamuara,pra lehteson kollen
-Rrit aftesine ekspektorante fiziologjike te mukusit: Duke terhequr ujin ne mukozen e membranes, formulimi i shurupit lejon nje hidratim me te mire te tyre, duke e bere keshtu mukozen me pak viskoze dhe me te lehte per ta
eleminuar mukusin e grumbulluar

KUSHTET E RUAJTJES
– Nuk kerkon kushte te vecanta te ruajtjes.
– Te ruhet ne temperature dhome, larg drites dhe nxehtesise
– Mund te ruhet per perdorim deri ne 1 muaj pas hapjes
– Shikoni daten e skadences te shenuar ne kuti.