RHINOSEDAL-SPREJ PËR HUNDË

9.00

SKU: 3770010885139 Category:

Description

RHINOSEDAL-SPREJ PËR HUNDË

INDIKACIONET

RHINOSEDAL eshte pajisje medicinale është një sprej nazal që vepron mekanikisht në traktin e sipërm respirator  perdoret për të rriturit dhe fëmijët mbi 2 vjeç, me veprim osmotik, në rast të ftohjes, rinitit alergjik ose joalergjik dhe sinusitit.

RHINOSEDAL lëshon rrugët e frymëmarrjes dhe evakuojnë agjentët infektivë dhe alergjenët.

– Mbroni nga rreziku i superinfeksionit nga veprimi filmformues dhe balsamik i ekstrakteve të mallow dhe tamarind.

PËRBËRJA

Ujë natyral deti (hipertonik: 2.2% NaCl), ekstrakt tamarindi, ekstrakt mallow, ujë i pastruar, acid citrik.

SI TË PËRDORNI RHINOSEDAL

Hiqeni kapakun përpara përdorimit. Kur përdorni për herë të parë, shtypni 1 ose 2 herë për të filluar pompë. Kthejeni kokën pak anash, futeni majën në një vrimë hunde, kryeni 2 spërkatje brenda çdo vrimë hunde.