CURCUMA PIPERINE

13.00

SKU: 3286010076762 Categories: ,

Description

CURCUMA PIPERINE
Kutia me 30 kapsula


Formula e “Curcuma Pipérine Intense VITAVEA Bien-être” është aleati juaj për kufizuar ndjeshmërinë e nyjeve.

“Curcuma Pipérine Intense VITAVEA Bien-être” është një shtesë ushqimore; formula e tij përmban përbërës të njohur dhe të mirëpritur për kufizimin e ndjeshmërisë së nyjeve, mbështetjen e shëndetit të nyjeve dhe kockave, duke mbajtur kështu lëvizshmërinë: kurkuma dhe piperina e zeze (pipérine).

PËRMBAJTA:  

1 kapsulë ofron:

  • Ekstrakti i kurkumës: 77 mg
    • ekvivalent bimor: 1 000 mg
  • Ekstrakti i piperit të zi: 0.45 mg
    • ekvivalent bimor: 18 mg
    • nga ky, pipërina: 0,43 mg

Përbërësit: Maltodekstrina; Ekstrakti i kurkumës (Curcuma longa); Kapsulë e origjinës bimore (derivat i celulozës); Anti-aglomerues: kripa magnezi të acidit yndyrës; Ekstrakti i piperit të zi (Piper nigrum).

PËRDORIMI:

1 kapsulë në ditë në mëngjes gjatë vaktit, për t’u gllabëruar me një gotë ujë.

Nuk duhet të tejkalohet doza e rekomanduar. Të konsumohet si pjesë e një ushqimi të shumëllojshëm dhe të balancuar, dhe një stil jetese të shëndetshëm. Të ruhet në një vend të thatë dhe të freskët. Mbani larg nga fëmijët. Konsultoni një mjek ose një farmacist nëse përdoret njëkohësisht me antikoagulantë.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.