VITAMINE C 500 MG EFFERVETE

6.20

SKU: 3515450011225 Categories: ,

Description

VITAMINE C 500 MG EFFERVETE
Kutia me 24 tableta


Vitamina C 500mg Nutrisanté është një shtesë ushqimore në formë të tabletave efervescente me edulkorantë.

Ky shtesë ushqimor përmban vitaminë C, një aktiv antioksidues që promovon energjinë dhe tonusin në përditshmëri. Ai gjithashtu ofron mbështetje për mbrojtjen e sistemit imunitar të organizmit dhe një rezistencë ndaj stresit të përkohshëm dhe stresit nga puna e shtuar.

PËRMBAJTA:  

Përbërësit:

  • Edulkorant: Sorbitoli
  • Acidifikues: Acidi Citrik
  • Vitaminë C
  • Korrigjues i Aciditetit: Bikarbonati i Natriumit
  • Aromë Natyrale Portokalli
  • Ekstrakt Paprike (Capsicum Annuum, Maltodekstrinë)
  • Mbështetje: Polietilenglikoli
  • Edulkorantë: Sakarinë, Glikozidet e Stëviolit
  • Anti-Aglomerant: Dioksid i Siliciumit.

PËRDORIMI:

Për të përgatitur dozën, shpërbëni 1/4 e tabletës në një gotë ujë çdo ditë, më mirë në mëngjes ose në fillim të pasdites. Një përdorim të rregullt do të ndihmojë në arritjen e rezultateve të kënaqshme. Mund ta përsërisni aq shpesh sa të jetë e nevojshme.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.