Sale!

Duo Phytophanere – Shtese Ushqimore

Original price was: 40.00€.Current price is: 32.00€.

SKU: 3338221001085 Categories: ,

Description

PHYTOPHANERE
SHTESE USHQIMORE – FLOK DHE THONJ
FORCE – RRITJE – VOLUM
120 kapsula x 2


Oferte e Veçantë 4 MUAJ TRAJTIM

Dy kapsula në ditë do të ju jap nje pamje të flokëve më të plotë, më të trashë, më të shndritshëm dhe thonjve më të fortë dhe më të gjatë.

Brendi NR.1 shtesave ushqimore për flokët & thonjtë

Rezultat i mbi 40 vjet përvojë, PHYTOPHANERE është një kombinim unik i vitaminave, ekstrakteve bimore, vajrave vegjetale dhe mineraleve të dozuara në mënyrë perfekte, të cilat veprojnë nga brenda në cilësinë e lekures dhe rritjen e flokeve.

  1. Zinku kontribuon në mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve normal për të siguruar forcë dhe rritje.
  2. Vitamina B6 kontribuon në sintezën normale të cisteinës.
  3. Biotina (Vitamina B8) kontribuon në mirëmbajtjen e flokëve normal
  4. Vitaminat B2 dhe B5: kontribuojnë në prodhimin e energjisë nga qeliza.
  5. Vitaminat C dhe E: vetitë antioksiduese, sigurojnë mbrojtjen e llambës.
  6. Vaji borago, vaji i embrionit të grurit: siguron një furnizim të balancuar të acideve yndyrore esenciale.

REKOMANDIM – TRAJTIM

  • 2 kapsula në ditë.
  • Të gëlltitet me një gotë ujë, mundësisht në mëngjes.
  • Këshillohet që të bëni 2 trajtime nga 3 muaj çdo vit: një në vjeshtë dhe një në pranverë.

PA SILIKON – PA PARABENE