Sale!

Lierac Phytolastil Solution

Original price was: 23.00€.Current price is: 11.50€.

SKU: 3508240004781 Categories: , ,

Description

Phytolastil Serum
Solucion per korrigjimin e strijave nga puberteti, variacionet e peshës, shtatzënia

Trajtimi i shenjave të strijave me serum ndihmon në zvogëlimin e strijave në gjinj, bark, ije dhe kofshë.

Perdorimi: Vendoseni ne mëngjes dhe ne mbremje për 8 javë rresht, duke masazhuar butësisht në zonat problematike derisa të perthithet plotësisht. Aplikimi mund të zgjatet përtej 8 javësh, duke përdorur produktin një herë në ditë për sa kohë që vërehen përmirësime në lëkurë.

Permban vetem ekstrakte bimore!