HYDRAGENIST SERUM NEW 23

35.00

Rihidraton – Plotëson – Ndriçon

Ndriçuesi i intensivuar

30 ml

SKU: 3701436910952 Categories: ,

Description

Formuluar me 96% përbërës natyralë, Serum Rihidratues Ndriçues është një infuzion i vërtetë hidratimi për lëkurën. Tekstura e tij e ngopur me ujë e hidraton dhe e ftohtëson menjëherë.

Me një hidratim të vazhdueshëm, lëkura bëhet më e mbushur, elastike dhe e ndriçuar. I formuluar për të përshtatur për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato të ndjeshme*.

*testuar nën kontroll dermatologjik.

TEKNOLOGJITË

Prodhuar nga Kërkimi LIERAC mbi mekanizmat e hidratimit të lëkurës, linja e re Hydragenist është pasuruar me një teknologji dy vepruese:

  • një veprim hidratues afatgjatë, falë një fermenti të veçantë rihidratues që nxit me qëndrueshmëri mekanizmat natyralë të hidratimit të lëkurës
  • një veprim hidratues i menjëhershëm, falë acidit hialuronik të peshës molekulare të lartë që sjell komoditet dhe shkëlqim për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe atyre më të etura.

PLAQE MOLEKULARE

Ngjitja e 3 biopolimereve hidroskopike, ofron një veprim dyfish për një hidratim optimal:

-kufizon avaporizimin e ujit duke krijuar një film mbrojtës në sipërfaqen e lëkurës, duke lejuar ruajtjen e hidratimit të saj natyral

-liruar gradualisht në lëkurë një koktej molekulash hidratuese për një hidratim të vazhdueshëm gjatë gjithë ditës.

FERMENT HIDRATUES

100% nga natyra, kjo ferment i rihidratimit vjen nga fermentimi i një planktoni ekstrëmofil që zhvillohet në Rio Tinto, një lumë me kushte jete ekstreme. Ai fuqizon 3 mekanizmat kyç të vetë-hidratimit të lëkurës: ai rimbush rezervat e ujit në lëkurë, stimulon qarkullimin e ujit brenda qelizave dhe kufizon avaporizimin e tij, duke siguruar kështu një hidratim të qëndrueshëm për lëkurën.

ACID HIALURONIK

100% nga natyra, ky acid hialuronik me peshë molekulare të lartë mbajti ekuilibrin hidrik të lëkurës falë aftësisë së tij të fuqishme hidroskopike. Po ashtu, ai i jep lëkurës një mbushje intensive, i sjell komoditet në mënyrë të menjëhershme dhe i lëvizon rrudhat e vogla të dehidratimit.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT

98% e përbërësve
me origjine natyrore
VeganTestuar DermatologjikishtProdhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

Efikasiteti i vlerësuar klinikisht dhe instrumentalisht, nën kontroll dermatologjik…

+33% hidratim në thellësi (epiderma)

Vlerësim instrumental në 27 persona. Aplikimi 2 herë në ditë për 1 muaj.

… dhe ndjenjë nga gratë! **

Në moment: 100% e grave gjejnë lëkurën e tyre të ndriçuar Pas 14 ditësh: 88% e grave gjejnë lëkurën e tyre mbushur Pas 1 muaji: 96% e grave gjejnë lëkurën e tyre intensivisht të zhjelltër

** Test përdorimi në 27 persona. Aplikimi 2 herë në ditë për 1 muaj. % e kënaqësisë.

Këshilla për përdorim

Zbatojeni në mëngjes dhe në mbrëmje në fytyrë dhe qafë para kremrave.