Sale!

Sunissime Body Milk Spf30

Original price was: 29.00€.Current price is: 20.30€.

Mbron – Hidraton – Plotëson Seria e parë diellore kundër plakjes* që mbrojt nga spektri global ndërsa i jep energji lëkurës. 150 ml

SKU: 3508240006556 Categories: , , ,

Description

Seria e parë diellore kundër plakjes* që mbrojt nga spektri global ndërsa i jep energji lëkurës.

KOMPLEKSI GLOBAL PROTECT & ENERGY:
MBROJTJA E SPEKTRIT GLOBAL [UVA, UVB, Infraroshat dhe Drita e dukshme]
Sistem filtrimi i patentuar (UVA/UVB) + flavonoide bimore (IR) + melanina fraksionuar (LV): Mbrojt lëkurën nga shenjat e dukshme të fotomoshës: rrudhat, humbja e elasticitetit dhe pikat

PRO TAURINE
Ajo kap radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet UV për të shndërruar në taurinë: barriera e lëkurës është forcuar, stimulohet rindërtimi celular, aktivizohet hidratimi celular**: lëkurë më e mirë, e hidratuar, e përforcuar, si e energjizuar

AKTIVITETE SHTESË:
ACID HYALURONIC
Ajo formon një film mbrojtës në lëkurë që garanton një efekt intens të ri-hidratimit: lëkura është e butë, e plotësuar dhe intensivisht e ri-hidratuar

PEPTIDA AKTIVUESI I NGJYROSES
Aktivizon prodhimin e melaninës, për një ngjyrosje intense

TEKSTURA AKTIVE
Tekstura e saj aktive me parfum dielli dhe të varur formon një film mbrojtës të padukshëm, për një mbrojtje të menjëhershme të barrierës së lëkurës. Extra-e hollë, ajo përthithet në lëkurë për një përfundim të padukshëm.

*Nga Laboratoires LIERAC
** Teste in vitro

TEKNOLOGJITË

TEKNOLOGJIA GLOBAL PROTECT & ENERGY

Sistemi i filtrimit i patentuar (UVA/UVB) + flavonoide bimore (IR) + melanina fraksionuar (LV): Mbrojt lëkurën nga shenjat e dukshme të fotomoshës: rrudhat, humbja e elasticitetit dhe pikat.

ACIDE HYALURONIQUE

Hidraton, zbut dhe plotëson.

PEPTIDE ACTIVATEUR DE BRONZAGE

Rregullon pigmentimin për një ngjyrosje më të shpejtë, pa pikat.

Përfitimet e dëshmuara

Nga e para: Lëkurë perfektisht e hidratuar: 100%(1)(2) Përfundim i padukshëm në lëkurë: 100%(1)

Në 14 ditë: Lëkurë e forta dhe më e butë: 100%(1) Ngjyrosje e njëjtë: 95%(2) Lëkurë ri-energjizuar: 90%(1)

Në 28 ditë: Cilësi e dukshme e lëkurës: 100%(1) Mbi 9 nga 10 vullnetarë kanë ndjesinë se lëkura e tyre ka përfituar nga një kuresh energjie (1)(2)

(1) Krem mbrojtës energjizues SPF 15 dhe 30: Studim klinik me 20 vullnetarë për 4 javë – % e kënaqësisë. (2) Krem mbrojtës energjizues SPF 50: Studim klinik me 15 vullnetarë për 4 javë – % e kënaqësisë.

Këshilla për bukurinë

Para se të ekspozoheni, aplikoni produktin në trup në mënyrë të bollshme.

Përsërisni aplikimin çdo 2 orë të pakten.

Mos qëndroni shumë kohë nën diell. Mos ekspozoni bebat dhe fëmijët e vegjël.