Sale!

Lierac Diopticerne

Original price was: 23.00€.Current price is: 18.40€.

Description

Krem korrigjues i rratheve te zinj rreth syve.
Trajtim intensiv

Bazuar në teknikën estetike të injektimit të acidit hialuronik, ky krem ndriçues siguron një veprim të trefishtë kundër tre llojeve të rratheve të errët: blu, kafe, të zbrazet.
Formula e tij është e pasur me peptide mbrojtese kunder spektrit te drites blu, për mbrojtje kundër dëmtimit të qelizave peri-okulare dhe veprim të përmirësuar korrigjues te rratheve.
Menjëherë rikthehet shkëlqimi, ne 7 ditë perdorimi kontura e syve ndriçohet. Rezzultati rritet pas cdo perdorimi, mesatarisht rezultati i deshiruar arrihet pas 28 ditësh.
Nuk ka aromë dhe eshte e testuar nen kontrollin oftalmologjik.

Perdorimi: Vendosni një sasi të vogël të produktit në mëngjes dhe në mbrëmje në zonën e syve.

Përbërës aktivë:
– Arnica: veprim mbi rrathët blu. Përshpejton qarkullimin e gjakut.
– Vitamina C: veprim në rrathët e errët. Ndriçon zonat e hijes të shkaktuara nga melanina e tepërt.
– Tripeptidi rindërtues: veprimi në rrathët e zbrazët. Aktivizon biosintezën e indeve të lëkurës për një efekt ristrukturimi.
– Peptidet e mburojës së dritës anti-blu: mbrojnë nga dëmtimi i qelizave peri-okulare për veprim korrektues të shtuar në rrathët e errët.