Sale!

Biolane Water Paste

Original price was: 9.50€.Current price is: 4.75€.

 

95% origjinë natyrore
SKU: 3286010029478 Categories: ,

Description

BIOLANE WATER PASTE
Paste ujore


Biolane water paste eshte nje paste ujore me veti riparuese te zones se pelenave. Lehtëson dhe riparon në mënyrë efektive irritimin dhe skuqjen e rëndë të lekures tek foshnjat.Kjo përgatitje tradicionale e bazuar në 95% perberes bimor dhe oksid zinku (25%) lehtëson dhe riparon skuqjen dhe acarimin, ndërsa krijon një pengesë të vërtetë mbrojtëse kundër agresioneve të jashtme përgjegjëse për acarimin. Me një strukturë jo të yndyrshme, perthith lagështirën e tepërt dhe izolon epidermën nga agresioni nga urina dhe jashtëqitja.
Kombinimi i glicerinës dhe panthenolit, me vetitë qetësuese dhe restauruese, nxit rigjenerimin e epidermës së dobësuar për shkak të maceracionit të urinës, jashtëqitjeve dhe fërkimit të pelenave.

DETAJE PËR PRODUKTIN

  • 95% perberes bimor.
  • Oksid zinku (25%.
  • Strukturë jo të yndyrshme

PËRDORIMI 

Përdoreni çdo ditë në lëkurë të  të pastër dhe të thatë kur shfaqen skuqje dhe acarim. Vendosni disa herë në ditë në shtresa të trasha mbi të gjithë sipërfaqen e pelenave dhe në palosjet e ijeve, duke i kushtuar vëmendje të veçantë zonave të irrituara dhe skuqjes. Mos e shpelani. Kur i nderroni pelenen femijes pasta ujore nga biolane hiqet lehtësisht me një pambuk dhe ujë pastrimi.

Rezultati: pas dy ditësh përdorimi, skuqja dhe acarimi qetësohen. Lëkura riparohet, rigjen butësinë dhe komoditetin.

Keshille: Ne rastet e skuqjeve te medah rekomandohet qe pastrimi i lekures te behet me pure h20 nga biolane ne menyre qe lekura te rrije e hidratuar dhe te eleminohet irritimi nga kontakti me ujin.

EFIKASITET I PROVUAR NË VETËM 2 -DITË PËRDORIM! 

Additional information

Pesha

75 ml