Sale!

Lierac Mesolift Serum

26.60

SKU: 3508240009021 Categories: ,

Description

Luftoni kundër ndryshimeve dhe plakjes së lëkurës të lidhur me stresin, lodhjen ose ndryshimet sezonale.

Frymëzuar nga teknika estetike e mesoterapisë së fytyrës, koncentrati MESOLIFT C15 është një suplement i përditshëm lëkure i rekomanduar si shërim në kohë stresi, lodhjeje ose ndryshimesh sezonale, i përshtatshëm në formë të përkryer për të luftuar kundër plakjes së lëkurës.

Për kë ?
Gratë dhe burrat, të të gjitha moshave, në kohë lodhjeje të rëndë. Për të gjithë ata, pamja e bukur e të cilëve është zbehur dhe që tregojnë tipare të vizatuara, lëkurë më të zbehtë, tonin e shurdhër dhe të humbur të lëkurës.

Një dozë optimale prej 15% e vitaminës C të pastër ekstreme është përgjegjëse për neutralizimin e toksinave dhe radikaleve të lira që zbehin fytyrën, ndërsa stimulon sintezën e kolagjenit për të përmirësuar tonin e lëkurës. Një kompleks elementesh gjurmë stimulon rinovimin qelizor të lëkurës, ndërsa aminoacidet dhe acidi hialuronik i rikthejnë hidratimin dhe pamjen e zhdërvjellët dhe të mbushur.

Laboratorët LIERAC kanë zhvilluar një formulë të përkohshme, e cila aktivizohet në përdorimin e parë. Kjo teknikë e formulimit ruan gjithë freskinë dhe efektivitetin e një përqendrimi të lartë të vitaminës C të pastër deri në lëshimin e saj në përzierjen e pasuruar me aminoacide, elementë gjurmë dhe acid hialuronik.

Premtimon një lëkurë të ringjallur, shkëlqyese, rrezatuese që duket e energjizuar!

Serumi MÉSOLIFT C15 përdoret si një trajtim 30-ditor, në mëngjes dhe në mbrëmje. Ai përdoret nën kremin e zakonshëm duke zëvendësuar serumet e tjera.

Hapi 1: Hiqni unazën nga dozeri.
Hapi 2: Ushtroni 20 presione.
Hapi 3: Vazhdoni të shtypeni ndërsa tundeni me forcë për 15 sekonda.
Hapi 4: Thyej majen e paketimit nën kapak.
Hapi 5: Aplikojeni.

Nga ai moment, vitamina C ruan të gjithë fuqinë e saj për 15 ditë. Përtej këtyre dy javëve, oksidohet dhe dozeri nuk duhet të përdoret më.

Një dozator duhet përdorur për 15 ditë.