LIERAC MICELLAR WATER 400 ML

23.00

Démaquille – Nettoie – Hydrate

Përbërë 96% nga përbërës natyralë, Uji Micelar pastron butësisht makeup-in dhe impuritetet.

400 ml

SKU: 3701436919627 Categories: ,

Description

Përbërë 96% nga përbërës natyralë, Uji Micelar pastron dhe heq makeup-in butësisht nga fytyra dhe sytë. Në thelb të formulës së tij, Kompleksi i Prebiotikëve detarë ruajt dhe forcon mikrobiotën e lëkurës.

Tekstura e tij freskuese dhe delikatësisht parfumuar e lë lëkurën perfekt të pastër, të butë dhe të ndriçuar.

Përshtatet për të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë edhe ato të ndjeshme.

VEGAN* Testuar nën kontroll dermatologjik dhe oftalmologjik. Prodhuar në Francë

*Pa përbërës të origjinës së kafshëve

TEKNOLOGJITË

KOMPLEKSI PRËBIOTIK – Ai ofron një kontribut ushqyes të plotë dhe të kthyeshëm, i përshtatur me nevojat e të gjithë mikrobiotëve. I përbërë nga 3 përbërës aktivë [ujë deti – alge të gjelbra dhe të kafe – sheqer], ai siguron nutrientët themelorë për mbajtjen e një mikrobiote të lëkurës të kthjelltë.

UJË DETI

Jep një shumëllojshmëri të madhe minerash dhe oligoelementesh të nevojshëm për diversitetin e mirë të mikrobiotit.

ALGE TË GJELBRA DHE TË KAFE

Burime e sheqerave dhe acidit aminuar, që do të sjellin në veçanti karbon dhe azot, dy elemente të domosdoshëm për rritjen e baktereve të mikrobiotit.

SHEQER

Lejon mbajtjen e kushteve stabile mjedisore duke mbrojtur bakteriet.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT


96% e përbërësve
me origjine natyrore

Vegan

Testuar Dermatologjikisht

Prodhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

Ndjenjë efiçencë nga gratë!*

95% lëkurë e pastër në mënyrë perfekte

95% lëkurë e pastër dhe e netë

95% lëkurë e freskët

*Test i kënaqësisë – 21 gra – Pas aplikimit të parë.

Këshilla për përdorim

Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje me ndihmën e një pambe në fytyrë dhe sy. Pa nevojë për shpëlarje.