Lierac Homme Energizing Moisturizing Gel

21.00

Hidraton – Qetëson – Rigjallëron

Kundër djegies së briskut qetëson dhe hidraton

50 ml

SKU: 3508240014070 Categories: ,

Description

Xhel hidratues energjik – Nxitja e përditshme
3 në 1: kundër lodhjes – hidraton – rigjallëron
Një teksturë e lëkurës së dytë, tepër e freskët, hiperhidratuese për t’i dhënë një nxitje të menjëhershme lëkurës.

Me kalimin e kohës, shenjat e lodhjes zvogëlohen, rrathët e errët zbehen dhe ënjtja zvogëlohet.

Lëkura është dukshëm më e fortë dhe më rrezatuese.

96% përbërës me origjinë natyrale – I testuar nën kontroll dermatologjik dhe oftalmologjik. Fytyra & sy

TEKNOLOGJITË

TULIPËT E ZEZË

Stimulon sintezën natyrale të elastinës dhe proteinës së lidhur me të, fibrilinën. E rrjedhur nga 7 vjet kërkim, dhe e patentuar nga Lierac, ky ekstrakt i Tulipanit të Zi është 100% nga natyra dhe vjen nga Holanda.

Përfitimet e dëshmuara

Lëkurë 100% e hidratuar intensivisht*
Lëkurë 100% e rigjallëruar*
100% reduktohen shenjat e lodhjes*

*Studim klinik me 20 meshkuj për 28 ditë – aplikim dy herë në ditë – % kënaqësi.

Këshilla për bukurinë

Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje në fytyrën e pastruar.