LIERAC SET LIFT INTEGRAL DAY CREAM 24+SERUM+EYES

54.00

Shtrëngon – Hidraton – Zbut Rrudhat

Për Krishtlindje, LIERAC ju fton në zemrën e laboratorit të saj!

Ky set përmban:

  • Kremën Ditë Shtrënguese Lift Integral 50ml
  • Serum Tenseor Lift Integral 15ml I DHURUAR
  • Kujdes për Sytë Lift Regard Lift Integral 7.5ml I DHURUAR
SKU: 3701436921088 Categories: , ,

Description

Brenda këtij kutie, zbuloni:

• Kremën Ditë Shtrënguese: forcon strukturën e lëkurës duke vepruar në elementët e saj themelorë (kolagjen, elastina, acid hyaluronik), por edhe në glikoproteinat që i lidhin ato. Lëkura rikthen shtrëngatë, elasticitetin dhe freskin, për një efekt shtrëngimi të plotë.

• Serum Tenseor: forcon strukturën e lëkurës duke vepruar në elementët e saj themelorë (kolagjen, elastina, acid hyaluronik), por edhe në glikoproteinat që i lidhin ato. Është i pasur me biopolimere ultra-shtrënguese për një efekt të menjëhershëm mbështjellës. Lëkura rikthen shtrëngatë, elasticitetin dhe freskin, për një efekt shtrëngimi të plotë.

• Kujdes për Sytë Lift Regard: forcon strukturën e lëkurës duke vepruar në elementët e saj themelorë (kolagjen, elastina, acid hyaluronik), por edhe në glikoproteinat që i lidhin ato. Lëkura rikthen shtrëngatë, elasticitetin dhe freskin, për një efekt shtrëngimi të plotë.

TEKNOLOGJITË

Për herë të parë, Kërkimi LIERAC dekodon sekretin e fundit të strukturës së lëkurës. Lëkura ka nevojë për kolagjen, elastinën, acidin hialuronik, por jo vetëm. Në zemrën e ri Lift Integral, kompleksi StructureLift vepron mbi këto 3 elemente themelore, por gjithashtu mbi glikoproteinat. Ato janë në gjendje të lidhin këto elemente me njëri-tjetrin, duke lejuar riparimin e strukturës së lëkurës.

ROSE ARN

ARN-ja e trëndafilit stimulon sintezën natyrale të kolagjenit dhe glikoproteinës së lidhur me të, fibronektinës. Ky përbërës 100% natyral vjen nga trëndafili Grasse, i rritur pa pesticide.

BLACK TULI

Tulipani i Zi stimulon sintezën natyrale të elastinës dhe glikoproteinës së lidhur me të, fibrilinës. Rezultuar nga 7 vjet kërkime, dhe i patentuar nga Lierac, ky ekstrakt i Tulipanit të Zi është 100% natyral dhe vjen nga Hollanda.

ACID HYALURONIK

Acidi hialuronik me origjinë natyrale e ngopet intensivisht lëkurën.

Përfitimet e dëshmuara

Kremë: -10% vëllim i rrudhave pas 15 minutave nga aplikimi* -24% vëllim i rrudhave pas 28 ditësh*

*Mjekim instrumental në 30 gra. Aplikimi 1 herë në ditë.

Serum: +45% shtrëngim** +48% efekt mbështjellës** -30% shihshmëri e rrudhave**

**Skor dermatologjik i bërë në 30 gra. Aplikimi 2 herë në ditë për 3 muaj.

Kujdes për Sytë: -13% zbutje të kapakëve*** +25% tonicitet i konturit të syve*** +38% lëkurë e butë përreth syve***

***Skor dermatologjik i bërë në 25 gra. Aplikimi 2 herë në ditë për 3 muaj.

Këshilla për përdorim

Kremë: Zbatohet në mëngjes në fytyrë dhe qafë.

Serum: Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje në fytyrë dhe qafë para kremës.

Kujdes për Sytë: Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje në konturin e syve dhe buzëve.