Lift Integral Serum

65.00

SKU: 3508240002176 Kategori:

Përshkrim

LIFT INTEGRAL Serum per fytyre, anti-rrudhe
I rekomandueshem per te gjitha tipet e lekures

Rrite dhe perforecon qendrueshmerine e lekures. Bazuar në teknikat estetike të kombinuara me ngritje te lekures + injeksion, ky serum kombinon përbërësit aktiv ngritës me koncentratin anti-plakje Hyalu-3.
Një strukturë aktive e serum-xhelit që përmban një kombinim unik të 2 biopolimerëve natyralë.
Ka aromë te freskët dhe te kendshme lulesh.

Perdorimi: Vendoseni ne mëngjes dhe ne mbrëmje në fytyrë, duke shmangur zonën e syve.

Përbërës aktiv:
Ekstrakt nga druri i kuq – Shtrëngon zonat e varura duke riaktivizuar sintezën e kolagjenit XVIII, një mbrojtes i përfshirë në mbështjelljen e të gjitha shtrsave të lëkurës.
Ekstrakt tulipani – Mbush në zonat e zbrazëta duke rritur sintezën e 30 proteinave themelore të ECM, duke luajtur një rol të madh në konstituimin, cilësinë dhe strukturimin e ECM
Koncentrat Hyalu-3 – Anti-plakje (zbutje – mbushje)
Peptid – efekt perforecues

sqAlbanian