Lipstick Liquid Matt Long Tenue Plum 20504

4.50

1 in stock

Categories: ,

Description

Buzëkuq i lëngshëm mat.
Mbulimi dhe pigmentimi intensiv. Mbajtje e pashembullt. Mbarim mat. Buzët e lartësuara.
Buzëkuqi i lëngshëm mat i qëndrueshëm, pa zbehje të nuancës pas aplikimit, ju jep rehati dhe mbulim për një mbajtje të pashembullt. Përfundim mat, pigmentim intensiv, nuancë kadifeje, qershie … I ka të gjitha. Falë aplikuesit të tij preciz, përbërja e buzëve nuk do të mbajë më sekrete për ju. Cilësia e saj e lehtë do të bëhet një me buzët tuaja.

Shtesë: hipoalergjik dhe jo-komedogjen.

Këshilla
-Këshilla e “buzëve të përtypshme”: përcaktoni konturin e buzëve me laps.
-Për një fund të shkëlqyeshëm, vendosni një shkëlqim mbi buzëkuqin e lëngshëm mat.