MAGNESIUM +B6 VITAVEA

8.50

SKU: 3286011100206 Category:

Description

MAGNESIUM +B6 VITAVEA

Kuti me 30 tableta .Formule PA SHEQER TE SHTUAR.Magnezi + Vitamina B6 VITAVEA është një suplement dietik që përmban përbërës aktivë të njohur dhe të vlerësuar për të reduktuar lodhjen falë veprimit të tij relaksues dhe rigjallërues në muskuj. Formula VITAVEA Magnezi + Vitamina B6 është aleati juaj në kohë stresi ose punës së tepërt dhe në rast të lodhjes së përkohshme nervore.

Permbajtja:

minerale: oksid magnezi,sorbitol; agjentë për veshjen e tabletes: derivat celuloze, polidekstrozë, talk, maltodekstrinë, trigliceride me zinxhir të mesëm; agjent kundër grumbullimit: kripërat e magnezit të acideve yndyrore; agjent përforcues: celulozë e silicifikuar; vitaminë B6

Perdorimi:

1 tablete ne mengjes , e shoqeruar me nje gote uje.Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme, të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Mbajeni larg fëmijëve. Jo i përshtatshëm për personat alergjikë ndaj ndonjerit prej perberesve te produktit.