Ultrabiotique Infantile

9.10

SKU: 3515450025871 Categories: ,

Description

VITAVEA WELLNESS – ULTRABIOTIK
ULTRABIOTIQUE INFANTILE

ULTRABIOTIK PËR FËMIJË
12 QESKA


VITAVEA Infant Ultrabiotic është përgjigjia e përshtatur në mënyrë perfekte për të vegjlit tanë sepse kombinon vitaminën D3 dhe vitaminën A me fermentet laktike në mënyrë që të ruajë një ekuilibër të florës së zorrëve dhe të mbështesë natyrshëm mbrojtjen.

Flora e zorrëve përfaqëson një grup mikroorganizmash të pranishëm në zorrë, të cilët kontribuojnë në funksionimin e duhur të trupit.

Fëmija gjatë zhvillimit të tij gradualisht krijon një mikrobiotë të larmishme falë kolonive të reja të mikroorganizmave që vendosen përgjatë traktit tretës. Shumica e këtyre mikroorganizmave janë thelbësorë për kalimin dhe tretjen, por edhe për funksionimin e duhur të sistemit imunitar. Kështu, shumë faktorë gjatë fëmijërisë mund të pengojnë zhvillimin e duhur të kësaj flore (trajtimi, dieta e pabalancuar, infeksioni, etj.).

PËRBËRËSIT AKTIV:

Sheqer ; maltodekstrinë; Bifidobacterium lactis; Lactobacillus rhamnosus; frukto-oligosakaride; vitaminë D; vitaminë A.

PËRDORIMI:

1 qese në ditë, të hollohet në pak ujë ose një komposto mundësisht në mëngjes gjatë vaktit ushqimor.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm.

FORMULË NATYRALE