HUILE DE OIE DE MORUE VITAMINE D

8.00

SKU: 3515450029343 Categories: ,

Description

HUILE DE OIE DE MORUE VITAMINE D
Kutia me 20 kapsula


Nutri’sentiels vaji i hekurit me vitaminë D është një shtesë ushqimore e bazuar në vajin e hekurit.

Fortifikues & mbështetje e kapitalit kockor*.

100 % natyral.

1 kapsulë ofron 560 mg vaj të hekurit.

PËRMBAJTA:  

Vaji i mëlçisë së skombës (vaj, vitamina A, vitamina D); kapsulë (jelatinë; lëngësi: glicerinë; ujë).

PËRBËRJA PËR 1 KAPSULË

  • Vaji i mëlçisë së skombës: 560 mg
    • Përmban DHA: 50 mg
    • Përmban EPA: 39 mg
    • Përmban vitaminën A: 168 µg (21 % VNR*)
    • Përmban vitaminën D: 1,4 µg (28 % VNR*)

*VNR = Vlerat Ushtimore të Referencës.

PËRDORIMI:

1 kapsulë në ditë, të gllabërueshme me një gotë ujë të madhe. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni në një vend të thatë dhe të ftohtë. Konsumoni si pjesë e një diete të shumëllojshme, të balancuar dhe një stil jetese të shëndetshëm. Mbani larg nga fëmijët.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.