MAGNESIUM+B1-B2-B6-B9-B12

6.00

SKU: 3286010076069 Categories: ,

Description

MAGNEZIUM VITAMINA B+
Tub me 24 tableta


Formula e mirëqenies VITAVEA është aleati juaj gjatë lodhjes së përkohshme.

Magnez + vitamina B1, B2, B6, B9, B12 VITAVEA Well-being është një suplement ushqimor i cili përmban përbërës aktivë të njohur dhe të njohur për të promovuar mirëqenien, funksionimin normal të sistemit nervor dhe për të siguruar energji: magnez, vitamina B1, B2. , B6, B9, B12.

PËRMBAJTA:  

Ëmbëlsues: sorbitol; acidifikues: acid citrik; mineral: oksid magnezi; korrigjues i aciditetit: bikarbonat natriumi; aromë natyrale portokalli; agjent kundër ngjitjes: polietilen glikol; ëmbëlsues: saharinë; vitamina: B1, B2, B6, B12; ëmbëlsues: acesulfame kalium, glikozide steviol; vitaminë B9.

PËRDORIMI:

1 tabletë në ditë në një gotë ujë (20 cl), mundësisht në mëngjes. Programi të rinovohet sa herë të jetë e nevojshme.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Ruani në një vend të thatë të freskët. Mbajeni larg fëmijëve. Përdorimi i tepërt mund të rezultojë në efekte laksative. E rezervuar për të rriturit.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.