Mascara Extreme Black 10702

6.50

2 in stock

SKU: 3701194500280 Categories: ,

Description

MASKARË E ZEZË INTENSIVE
Me një formulë të pasur dhe e pajisur me një furçë sferike (aplikim 360 °) silikon, është bërë për JU për qerpikë më të gjatë, më të trashë dhe të dredhur…

Një aplikim i vetëm është i mjaftueshëm për një efekt intensiv vëllimor dhe efekt maksimal të gjatësisë.

 

Hipoalergjik.

 

Këshilla
– Për një efekt vëllimi +++, vendosni pluhur të tejdukshëm High Definition duke përdorur një furçë përzierje midis dy shtresave të maskarës.

Si ta aplikoni?

Përdorni një lakues të qerpikëve përpara se të vendosni bojë për vetulla ekstreme për t’i dhënë qerpikëve tuaj një kurbë natyrale.
Pastaj vendosni furçën e maskarës në majë të vijës së sipërme të qerpikëve dhe rrëshqisni atë në lëvizje të lehta nga e djathta në të majtë ose në një zig zag.
Përsëriteni aplikimin në pjesën e poshtme të bazës së qerpikëve. Ju mund të krijoni vijën e poshtme të qerpikëve, duke pasur kujdes të mos i mbingarkoni ato. E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, sigurohuni që të vendosni përbërjen në qerpikët e vegjël në cepin e brendshëm të syrit me majën e furçës.
Si ta mbani?

Mund ta mbani deri në 12 muaj pas hapjes. Mos harroni ta mbyllni mirë pas çdo përdorimi dhe mbajeni larg nxehtësisë për të parandaluar tharjen e tij.