Mprehëse Lapsash 50009

1.50

SKU: 3701194502543 Categories: ,

Description

Mprehse lapsi
Miku më i mirë i lapsit.
Ultra praktike dhe estetike, ky mprehës i lirë i lapsit me dy vrima me diametra të ndryshëm është aksesori thelbësor për të mprehur të gjitha tubat e lapsit tuaj për një aplikim më preciz të përbërjes. Ky mprehës punon njësoj si për lapsat e syve ashtu edhe për lapsat e buzëve. Rezervuari, gjithashtu i lëvizshëm, lehtëson pastrimin e teheve.

 

Këshilla

Vendosni lapsin tuaj në frigorifer për 1 orë, kështu që plumbi (pjesa e brendshme ngjyrosëse) do të forcohet dhe do të mprehet shumë më lehtë.