Nail Polish Ruby 52042

3.00

SKU: 3701194502970 Categories: ,

Description

Ngjyra të ndritshme. Shkëlqim intensiv. Lehtë për t’u aplikuar.
Dukuni bukur deri në majë të gishtave me këtë linjë manikyri. Manikyr jo i kushtueshëm për thonjtë, me ngjyra të gjalla dhe elegancë.

Në program, manikyrët me ngjyra të larmishme dhe intensive dhe një formulë ultra të shpejtë të tharjes për një rezultat uniform dhe homogjen. Përzierje me shkëlqim, ylbertë, të llakosur, me shkëlqim, të lehta ose të errëta, përputhni dhe kombinoni manikyrët tuaj të thonjve të nënshkruar YouAreCosmetics sipas dëshirës!

 

Këshilla

-Ja një këshillë nëse keni veshur llak gjysmë të përhershëm dhe baza e thoit fillon të rritet, duke zbuluar një zonë në bazën e kutikulave: zgjasni llakun tuaj gjysmë të përhershëm duke aplikuar një ngjyrë manikyrësh të ngjashëm me atë që vishni! Lehtë apo jo?

-A keni një palë këpucë lëkure pak të dëmtuara? Një prekje e manikyrit në zonën e dëmtuar (duke zgjedhur të njëjtën ngjyrë natyrisht…) dhe voila, as nuk është parë e as nuk dihet, është e rregulluar.