OMEGA 3

13.90

SKU: 3286010092342 Categories: ,

Description

OMEGA 3
Kutia me 80 kapsula


Formula “Omega 3 vitamine E naturelle VITAVEA Bien-être” është aleati juaj për mbajtjen e një shëndeti kardiovaskular të mirë.

Omega 3 vitamine E naturelle VITAVEA Bien-être është një shtesë ushqimore, formula e së cilës kombinon omega-3 dhe vitaminë E, ndihmon në mbajtjen e funksionit normal të zemrës si dhe funksionit normal të trurit.

Përmes “FRIENDFISH”, VITAVEA Bien-être është i angazhuar në 3 shtyllat themelore për produktin e saj Omega 3 vitamine E naturelle: një zgjedhje e peshqve të vegjël të egra që nuk janë në rrezik nga një peshkimi i qëndrueshëm dhe i përgjegjshëm, një vaj i cilësisë premium dhe një pako e përshtatshme për të garantuar një konservim optimal të omega 3.

PËRMBAJTA:  

2 kapsula ofrojnë:

  • Vaj peshku: 729 mg
    • nga kjo, omega-3: 400 mg
    • nga kjo, EPA: 219 mg
    • nga kjo, DHA: 146 mg
  • Vitaminë E: 10 mg (83.3% e VNR*)
  • VNR = Vlerat ushqimore të referencës

Përbërësit: Vaj peshku; Kapsulë (zhduke: jelatinë, stabilizues: gliceroli); Vitaminë E natyrale.

PËRDORIMI:

2 kapsula në ditë në mëngjes, gjatë vaktit, për t’u gllabëruar me një gotë ujë.

Nuk duhet të tejkalohet doza e rekomanduar. Të konsumohet si pjesë e një ushqimi të shumëllojshëm dhe të balancuar, dhe një stil jetese të shëndetshëm. Të ruhet në një vend të thatë dhe të freskët. Mbani larg nga fëmijët.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.