OPTIC 3

14.90

SKU: 3286010082923 Categories: ,

Description

OPTIC 3
Kutia me 30 kapsula


Formula e Optic 3 VITAVEA për Mirëqenien është aleati juaj për të siguruar komfortin, shëndetin e syve tuaj dhe për të luftuar kundër lodhjes së syve.

Optic 3 VITAVEA për Mirëqenien është një shtesë ushqimore, formula e së cilës përmban dy aktive të njohura dhe të preferuara: luteina dhe boronica. Ata ndihmojnë në mbajtjen e një vështrimi normal, në shëndetin e syve dhe kufizojnë lodhjen e syve.

PËRMBAJTA:  

1 tabletë ofron:

  • Vitamina A: 400 µg (50% VNR*)
  • Vitamina B2: 0.7mg (50% VNR*)
  • Zink: 5mg (50% VNR*)
  • Ekstrakt i Tagète: 120 mg
    • nga kjo, lutëina: 6 mg
  • Ekstrakt i Boronicës (Myrtille): 100 mg
    • nga kjo, antocianozidet: 1mg
  • Ekstrakt i Eufrazisë: 50 mg

*VNR = Vlerat ushqimore të referencës

Përbërës: Zmadhues agjenti: sorbitoli; Ekstrakt i Tagète (Tagetes erecta); Ekstrakt i Boronicës (Vaccinium myrtillus); Ekstrakt i Eufrazisë (Euphrasia officinalis); Anti-aglomerues: kripa magnezi të acidit yndyrës; Mineral: oksidi i zinkut; Vitamina: A dhe B2.

PËRDORIMI:

1 tabletë në ditë në mëngjes, për t’u gllabëruar me një gotë ujë.

Nuk duhet të tejkalohet doza e rekomanduar. Të konsumohet si pjesë e një ushqimi të shumëllojshëm dhe të balancuar, dhe një stil jetese të shëndetshëm. Të ruhet në një vend të thatë dhe të freskët. Mbani larg nga fëmijët. Konsumi i tepërt mund të ketë efekte laksative. Mos konsumoni në të njëjtën kohë produkte të tjera që përmbajnë vitaminë A.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.