Sale!

SyntholKinéRoll-On  (Masazh muskular)

Original price was: 16.50€.Current price is: 8.25€.

SKU: 3094904500077 Category:

Description

SyntholKinéRoll-On  (Masazh muskular)

Laboratori EG Labo sjell nje forme te re te masazhit te muskujve per te trajtuar dhimbje muskulare.  Forma deo roll on ,ju lejon të kryeni një masazh efektiv me një gjest të thjeshtë, në çdo kohë të ditës. Praktik për t’u përdorur, forma e Roll-On SyntholKiné lejon:

  • Masazhin ne  zonat e ndjeshme permes veprimitte tij mekanik
  • Lejon dhenien ne dozën e duhur të xhelit masazhues
  • Shmang kontaktin e xhelit me duart

SyntholKiné eshte nje produkt i bazuar ne metodat kinezoterapeutike te masazhit dhe relaksit.Qeteson muskujt, dhimbjet muskulare te ndryshme ,madje dhe ato qe shkaktohen nga aktiviteti fizik apo sporti.

Perdorimi:Pozicionoje deon vertikalisht. Masazho ne muskuj,kyce,nyje,shpatulla apo cdo pjese tjeter te jashtme te trupit ku ndjeni dhimbje.Masazhoni per 5 minuta zonen e deshiruar per te marre rezultat efikas. Ndjesi ftohje ne zonen e aplikimit.Arome mente.Nuk ka parabene dhe as nuk permban ndonje substance medikamentoze.

Permbajtja: Vajra esenciale si gaultheria,rozmarina,lavandula,pinus mugo,citrus aurantium dulcis.Perberes te tjere: uje,kaprilik dhe kaprik acid,alkoohol izopropilik,mentol,akrilate C10-30 krospolimer,benzil benzoat,fenoksietanol,limonene,citral,linalool.