Calmosine Allaitement- Breastfeeding Sticks

14.00

SKU: 3286010081957 Categories: ,

Description

CALMOSINE ALLAITEMENT
PËR NËNAT GJIDHËNËSE
FORMULE BIMORE/PRODUKT I ÇERTIFIKUAR
14 QESKA – 10 mL


CALMOSINE është një shtesë ushqimore e bazuar në ekstrakte bimore, biotinë (vitaminë B8) dhe magnez.

Calmosine shton sasine e qumeshtit dhe ndikon ne mirëqenien e nënës duke reduktuar lodhjen dhe permireson humorin e nenes gjidhenese.

CALMOSINE është zhvilluar me mbështetjen e mamive për të ndihmuar nënat per te shtuar prodhimin e sasise se qumeshtit te gjirit dhe njekohesisht per te reduktuar lodhjen dhe nervozizmin tek nenat e reja .

  • 90% nënat gjidhënëse të kënaqura që në përdorimin e parë
  • 83% E NËNËVE NDIHEN MË MË PAK TË LODHURA DHE ME GJENDJE MË MIRË

PËRMBAJTJA :

LULE PASIONI  Lulja e pasionit është një bimë e familjes Passifloraceae e përdorur tradicionalisht për të kontribuar në pushim dhe relaksim, veçanërisht në rastet kur ndiheni të stresuar. Lulja e pasionit ndihmon për të rivendosur qetësinë duke reduktuar tensionin, ndjenjat e lodhjes nervore dhe nervozizmin.

FINOK Finoku është një bimë e familjes fabaceae e njohur për një kohë të gjatë për përmirësimin e laktacionit/gjidhenies: ndihmon në stimulimin dhe ruajtjen e prodhimit të qumështit për ushqyerje të mirë me gji. Finoku gjithashtu lehtëson rekuperimin e nenes pas lindjes.

ROSEHIP   Rosehip është një bimë e familjes Rosaceae e përdorur me shekuj për të luftuar kundër lodhjes. Rosehip është një partner i mireqenies së përditshme.

BIOTIN   Biotina ose Vitamina B8 merr pjesë në mirëmbajtjen normale të lëkurës dhe mukozave.

MAGNEZ    Magnezi ndihmon në reduk timin e lodhjes dhe merr pjesë në funksionimin normal të sistemit nervor (funksionet psikologjike)

PËRDORIMI:

  • 2 monodoza ne dite: nje ne mengjes dhe nje pasdite. Te tretet nje doze ne nje sasi te madhe me uje.( 1 qese ne 1 apo 1.5 liter uje)
  • Pergjate gjithe periudhes se gjidhenies. Shton etjen.
  • Mund te konsumohet e shoqeruar me cajra bimore.( rekomandohet me cajrat bionutrisante)
  • Mos e tejkaloni dozen ditore te rekomanduar.
  • Nuk perdoret ne shtatzani,vetem ne gjidhenie.

 

Gama CALMOSINE është projektuar dhe prodhuar në Francë. Të gjitha formulat tona janë të përbëra nga bimë të kultivuara dhe të korrura me kujdes nga fermerë të përkushtuar ndaj një procesi cilësie dhe respekti për mjedisin.

 

 

Favoriser l'allaitement avec Calmosine Allaitement | Calmosine