Sale!

Phyto Color 4.77

Original price was: 13.00€.Current price is: 7.80€.

SKU: 3338221002563 Categories: ,

Description

PHYTOCOLOR 4.77- KAFE GESHTENJE INTENSIVE

Ngjyra e Parë në botë pa amoniak, e përhershme me pigmente botanike që ndërthur performancën e ngjyrave me flokët e bukur dhe një veprim zbutes në lëkurën e kokës. Formula PHYTOCOLOR është e pasur me një përzierje të pigmenteve origjinale botanike që rrjedhin nga 5 bimë që prodhojnë ngjyra (DYER’S MADDER, ALDER BUCKTHORN, PLAINS COREOPSIS, DYER’S BROOM & LOGWOOD) të zgjedhura për fuqinë e tyre më të lartë të pigmentimit. Përqendrimi i tyre i lartë brenda bazës pigmentare, deri në 74% në varësi të nuances, siguron një ngjyrë intensive, natyrale dhe të theksuar të ndritshme duke vepruar si një përforcues i shkëlqimit.
E Rendesishme: testi i sensitivitetit duhet te behet 48 ore para aplikimit te produktit.

Perdorimi: ne floket e tharë e te palarë –
Menyra n °1: për flokët që nuk janë trajtuar kurrë me ngjyra në të kaluarën: aplikojeni në rrënjë dhe krehni pjesën e mbetur të produktit përmes flokëve tuaj. Lëreni të veprojë për 30 minuta.
Menyra n °2: tek flokët e ngjyrosur tashmë, kur ngjyra natyrale shfaqet në rrënjë: vendoseni përzierjen vetëm në rrënjë dhe lëreni të veprojë për 20 minuta. Pastaj, krehni pjesën e mbetur të produktit përmes flokëve tuaj dhe lëreni të veprojë për 10 minuta. Pas kohës së aplikimit, hidhni një sasi të vogël të ujit të vakët në flokë dhe shperlajeni tërësisht derisa uji të rrjedhë i pastër.

Perberesit aktiv:
Një përqendrim i lartë i pigmenteve botanike për të krijuar ngjyra plot nuancë Deri në 74% në bazën e pigmentit, në varësi të hijes: garancia me ngjyrë intensive natyrore, të thella dhe rrezatuese të nuancës.
Një dyshe vajrash të çmuar dhe aktivë që zbulojnë ngjyrën mahnitëse: Monoï dhe Jojoba Dy vajra botanikë 100% që punojnë së bashku në sinergji për të zbukuruar flokët dhe per te trajtuar fijet e flokëve.
Përbërës të butë aktivë për një ngjyrë të butë të flokëve:
– Ekstrakt lëvore jujube: një përbërës aktiv botanik 100% me natyrë me veti anti-kruajtje që lehtëson ndjesinë e shqetësimit.
– Epaline: një vaj botanik 100% me veti anti-irrituese që mbështjell lëkurën e kokës si një film mbrojtës.