Sale!

Phytocolor 5.7 New

Original price was: 13.00€.Current price is: 7.80€.

Ngjyrosja e parë* e perhershme me pigmente bimore** pa amoniak, duke kombinuar 3 veprime:

  • EFEKT color
  • RESPEKT për lëkurën e kokës
  • KUJDES për flokët

*Prej Laboratoreve PHYTOSOLBA **Baza pigmentare është pasuruar me pigmente bimore

SKU: 3338221002624 Categories: ,

Description

Formulë e pasuruar me pigmente bimore të zgjedhura dhe të prodhuara në Francë, nga pesë bimë ngjyresore për të sjellë reflekse natyrale dhe të ndriçuara.

Me një minimum prej 7 pigmente për nuanca, ngjyrosja PHYTO ngjyron natyrisht fibren për të siguruar një rezultat ngjyre intens, natyral dhe të nuancuar me reflekse të ndriçuara.

Me vajra Jojoba dhe Monoï, një duet vajrash të çmuara që zbukurojnë ngjyrën. Dy vajra 100% bimore që vepruan si ndihmës të vërtetë të shndritshëm.

Një ekstrakt lëkure dardhani dhe EpalineTM (ose vaj misri oksiduar) sjellin respekt dhe komoditet në lëkurën e kokës.

Testuar nën kontroll dermatologjik. Një formulë e lehtë për aplikim falë teksturës së saj geli. Krema ngjyrosëse nuk përmban as amoniak, as silikone. PPD (p-fenilendiamina) zëvendësohet me derivat.

PËRBËRËSIT

1. PIGMENTE BIMORE** NGJYRË NATYRALE

Te baza pigmentare e pasuruar me pigmente bimore nga 5 bimë ngjyresore, siguron një rezultat ngjyrë intens, natyral dhe të nuancuar me reflekse të ndriçuara.

2. HUJ PRISHTI BUKURIA E FIBRËS

Vajra nga Monoï dhe Jojoba, 100% origjinë bimore, sjellin shkëlqim dhe ushqim për flokët.

3. VEPRUES QETËSUES NGJYROSJE E BUTË

Ekstrakt i lekure të drurit Jujubier: 100% origjinë natyrale, ndihmon në qetësimin e ndjesive të pakëndshme. Epaline™: vaj 100% origjinë bimore, mbrojt çilin e kokës.

81% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

Përdorimi

Cilaçi përmban: 1 shishe me lëng zhveshës 50 ml – 1 tubë krem ngjyrues 50 ml – 1 maskë mbrojtëse e ngjyrës 12 ml – 1 udhëzim – 1 çift doreza.

/!\ NGJYRUESIT E FLOKËVE MUND TË SHKAKTOJNË REAKSIONE ALERGIKE TË RËNDA. LEXONI DHE NDJENI UDHËZIMET. BËNI NJË TEST ALERGJEJE 48 ORË PARA NGJYROSJES. SHIKONI UDHËZIMIN BRENDËS.

Përdoret vetëm për ngjyrat e flokëve. Krem ngjyrues për tu përzier me përmbajtjen e shishes së lëngut zhveshës. Raporti i përzierjes 1:1. Set për përdorim një herë.

APLIKIM I LESHUESHËM: në flokë të thata, të pa larë Mbajeni doreza të përshtatshme për përdorim një herë.

  • rasti nr. 1: flokët që kurrë nuk janë ngjyrëzuar: aplikoni përzierjen në rrënjë pastaj shpërndajeni mbetjen e produktit në të gjithë flokun. Lëreni të vepruar për 30 minuta. Lëreni të vepruar për 40 minuta nëse keni mbi 50% flokë të bardhë. Lani me bollëk me ujë të ngrohtë derisa uji të jetë i qartë.
  • rasti nr. 2: flokët e ngjyrëzuar më parë, për rifreskim të rrënjëve: aplikoni përzierjen vetëm në rrënjë dhe lëreni të vepruar për 20 minuta. Lëreni të vepruar për 30 minuta nëse keni mbi 50% flokë të bardhë. Më pas shpërndajeni mbetjen e produktit në gjatësi dhe fund dhe lëreni të vepruar për 10 minuta. Lani me bollëk me ujë të ngrohtë derisa uji të jetë i qartë.

Avantazhe dhe Rezultate

Mbështet 100% flokët e bardhë që nga aplikimi i parë dhe nuk zbutet. Ngjyrë e ndritshme me reflekse natyrale. Flokë të shndritshëm, të mbrojtur dhe të ushqyer.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.