Sale!

PHYTOVOLUME VOLUMIZING BRUSHING SPRAY

Original price was: 18.00€.Current price is: 10.80€.

PHYTOVOLUME, linja e kujdesit që i jep trup dhe energji flokëve të hollë dhe të sheshtë. Për ato që dëshirojnë të kenë një ‘volum kuzhiniere’ në shtëpi, pa pas nevojë për të prerë flokët e tyre nëse janë të gjatë. 150 ml

SKU: 3338221003874 Categories: ,

Description

PHYTOVOLUME, linja e produkteve të kujdesit që i jep trup dhe energji flokëve të hollë dhe të sheshtë. Ky spray i lehtë, i lansuar në vitin 1986, është i kultuar nga stilistët e flokëve! Formula e tij është përsosur dhe është pasuruar me proteina lulesh dhe ekstrakt nga rrushi termo- mbrojtës. Ai shtohet menjëherë volumit nga rrënja, duke i dhënë një kthim dhe mbajtje flokut, pa efektin e kartonit. Termo-mbrojtës, ai gjithashtu e mbrojt flokun nga nxehtësia e tharjes.

93% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

Përdorimi

RITUALI I BUJËS PHYTO

  • Stërhapni mbi rrënjët dhe gjysmën e gjatësisë së thatë, pastaj qëpi për të shpërndarë.
  • Paratharri flokët duke punuar materien me gishtat për të ngritur rrënjët.
  • Nisni stilizimin duke përdorur një furçë për tharje.

Formulë e konsiderueshme: mjafton një sasi e vogël!

Benefite dhe Rezultate

Dukshëm më e dendur, koka vendoset natyrisht, lëvizja e saj është fleksibël dhe e lëmuar. Rrënjët janë ngritur menjëherë, pa efektin e kartonit.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.