PHYTOCYANE TRAITEMENT PROGRESSIVE

48.00

Trajtimi kundër rënies së flokëve për të frenuar rrëshqitjen progresive dhe për të stimuluar rritjen e flokëve më të forta, më të trasha dhe më të mirë.

87% (1) RËNIE E FRENUR.

(1) % e pjesëmarrësve që kanë vërejtur një efekt gjatë një testi të kënaqësisë në 75 gra gjatë 3 muajve.

12 shishe nga 5 ml

SKU: 3701436910174 Categories: ,

Description

INOVACION I PATENTUAR

Një koncentrat i përbërë nga aktive natyrore për një efikasitet me veprim të triple. RËNIE E FRENUR, NGRITJE E STIMULUAR(1), FLOKË TË BUJSHËM.

87%(2) RËNIE E FRENUR Rënie e frenuar: +8,014 flokë(3). Kokë më e dendur, më e trashë dhe më e dendur. 92%(4) kënaqësi totale për produktin.

Ky trajtim synon rënien progresive të flokëve të grave, lidhur me moshën, menopauzën ose trashëgiminë. Një rënie që shoqërohet me zvogëlimin e flokëve dhe zvogëlimin e masës së flokëve në mënyrë diffuse për më shumë se 6 muaj.

Një formulë e re me 99% të përbërësve të origjinës natyrore, e cila përfshin një ekstrakt të maca bio të patentuar, një hidrolizat lëpu dhe një ekstrakt të tulipanit të patentuar.

Pa shpëlarje, jo yndyror dhe pa ngjitje.

(1) Rritja e flokëve ekzistues është e stimuluar. (2) Test i kënaqësisë, % e pjesëmarrësve që vërejnë një efekt kundër rënies, në mesin e 75 grave, pas 3 muajve përdorim. (3) Matje instrumentale e numrit të flokëve për cm² pas përdorimit për 3 muaj në 75 gra. (4) % e kënaqësisë totale për produktin pas përdorimit për 3 muaj në 75 gra.

99% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

PËRBËRËSIT

1. Ekstrakt i Maca Bio me Patentë për Mbështetje të Fortësimit

Ky ekstrakt bio, i përpunuar nga një linjë e përgjegjshme ndaj mjedisit, është në gjendje të vepronte në rrugën që aktivizon dhe zgjat rritjen e flokëve për të luftuar kundër rënies progresive.

2. Ujërat e hidrolizuara të lëpuros – Kundër rënies së flokëve

Ky ekstrakt bimor, i pasur me peptida, njihet për të vepruar mbi enzimën 5-alfa-reduktazë, objektivin biologjik të paevitueshëm për frenuar rënien e flokëve.

3. Ekstrakt i luleve të lules me patentë për forcë

Ky aktive me patentë forcon strukturën e flokut, për të sjellë fuqi dhe rezistencë.

Përdorimi

Me çfarë frekuence?

  • Një kurë prej 3 muajsh.
  • 3 fiole në javë për 3 muaj.

Kur dhe si?

  • Pas larjes së flokëve, në flokët e thata, aplikoni pjesën e plota të fioles radhë pas radhe.
  • Masazhojeni delikatësisht.
  • Mos lajini.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.