R&G SET XMAS MULTI SOAP 4*50 GR

9.50

Fleur de Figuier – Gingembre Rouge – Rose – Bois d’Orange

Tek Roger&Gallet, Krishtlindjet shpërthejnë me gëzim. Shkëlqeni duke ofruar setin e koleksionit me katër Sapone të Parfumuara Nderuese të vogla, një edicion i kufizuar për të zbuluar parfumet tona ikonike.

Ky set përfshin:

  • Një Sapun Nderues Fleur de Figuier 50g
  • Një Sapun Nderues Gingembre Rouge 50g
  • Një Sapun Nderues Rose 50g
  • Një Sapun Nderues Bois d’Orange 50g
SKU: 3701436921279 Categories: , ,

Description

Natyrshëm të dobishëm

Pasuruar me ekstrakte natyrale të dobishme për trupin dhe shpirtin.

Deri në 97% të përbërësve nga natyra

Përveç se janë të bukur dhe kanë një aromë të këndshme, Sapone Roger&Gallet janë natyrale. Përbërës deri në 97% nga natyra, ato janë testuar nën kontroll dermatologjik. Sigurohuni, ato do t’ju kujdesen për ju si asnjëra tjetër.

-KOLEKSIONI I KRISHTLINDJËS-