Sale!

PHYTOSQUAM PURIFYNG MAINTENANCE SHAMPO

Original price was: 16.00€.Current price is: 12.80€.

Krijuar për lëkurë të kokës me tendencë të yndyrshme, ky shampo ndihmon në shtyrjen e efikasitetit antipelikular të Shampoin Trajtues Antipelikular Intensiv PHYTOSQUAM. 250 ml

SKU: 3338221004000 Categories: ,

Description

Përzierja për lëkurën e kokës me tendencë të yndyrshme, kjo shampo ndihmon në zgjatjen e efikasitetit antipelikular të Shampoin Trajtues Antipelikular Intensiv PHYTOSQUAM dhe parandalon rikthimin e përsëritjes së pakënaqësive me pelikula.

Floku rikthen lehtësinë dhe vitalitetin.

Përdorimi

VEPRIMI TRAJTUAR PHYTO Për t’u përdorur pas 2 javësh trajtimi me Shampooing Traitant Antipelliculaire Intensif PHYTOSQUAM.

Zbatoni në flokë të lagur. Lani.

Përsërisni aplikimin, masazhoni delikatësisht dhe lini të veprojë për 2 deri në 3 minuta.

Lani me bollëk. Shampon Revigorant PHYTOCYANE

Masazho një sasi të vogël në kokën e lagur, lër të veprojë për 2 minuta dhe pastaj shpëlaj. Nëse ka kontakt me sytë, larje me sasi të bollshme ujë.

Përfitimet dhe Rezultatet

Floku rikthen lehtësinë dhe vitalitetin.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labaratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të fuqishëm (dhe jo më të njohur) për të krijuar formula efikase dhe të respektueshme, me një koncentratë të lartë të vepruesve bimore.