ROGER & GALLET BOIS D’ORANGE HAND CREAM

6.50

Portokalli i hidhur – Petit grain – Patchouli

Një koktej i agrumeve të freskët sapo të mbjellur që rikthen buzëqeshjen, pasurohet nga sensualiteti drusor i patchouli. 

30 ml

SKU: 3701436916473 Category:

Description

Një portokall plot me lëng si një shpërthim vitaminash, freskia diellore e gjetheve dhe frutit, aroma e drurit me teksturë dhe e gjallë… Kremi për Duar Bienfaisante Bois d’Orange me teksturë të butë ofron një moment të vërtetë relaksimi. I pasuruar me ekstrakt natyral të portokallit të hidhur, i njohur për cilësitë e tij energjetizuese, me gjalpë shea dhe vaj bademi të butë, ajo ushqen dhe mbrojt lëkurën me butësi. As e yndyrshme, as e ngjitshme, ajo hyn shpejt dhe lë lëkurën tuaj të hidratuar, për duar të ushqyera, thonj të mbrojtur nga agresionet e jashtme dhe kutikula të buta.

Bois d’Orange është një parfum njëkohësisht regresiv dhe ngushllues, që eksploron portokallin në të gjitha format e tij dhe fton në një udhëtim olfaktor.
Një parfum i nënshkruar nga Dominique Ropion

Natyrisht energjetizuese

Krema për Duar Bienfaisante Bois d’Orange është pasuruar me ekstrakt natyral të portokallit të hidhur, i njohur për cilësitë e tij energjetizuese për trupin dhe shpirtin.

96% e përbërësve janë nga burime natyrore

Përveç se janë të bukura dhe kanë një aromë të këndshme, Kremrat për Duar Bienfaisantes janë nga burime natyrore. Të prodhuara në Francë dhe të testuara nën kontroll dermatologjik, ato do t’i kujdesen duart tuaja si asnjë tjetër.

-KOLEKSIONI MIRËBËRËS-

Një frymë erëshi e pasuruese, një infuzion i ngrohtësuar, një dremitje në hije, një kombinim gëzues ose një gllënjim i pasur me vitamina: koleksioni i Kremrave për Duar Bienfaisantes Roger & Gallet ka cilësi të natyrshme të dobishme për trupin dhe shpirtin. I pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve me cilësi energjetizuese ose relaksuese, me gjalpë shea dhe ekstrakt natyral të bademit të butë, ato ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën me butësi.

Arti i tualetit

Aplikoni një sasi të vogël kreme për duar Bienfaisante mbi duart e pastërta dhe të thata. Masazhojeni për të lejuar kremën të thithet duke përqëndruar vëmendjen tek zonat e thata. Përsëriteni sa herë që të dëshironi. Për të zgjatur dhe intensifikuar aromën, plotësoni ritualin tuaj me Sapun Bienfaisant Fleur d’Osmanthus.