ROGER & GALLET FEUILLE DE THE SOAP

6.50

Limoni i Kalabrisë – Çaj i zi Ceilon – Druri i Sandalit

Një aromë e ngrohtë dhe e ajrosur e çajit të zi Ceylon e përmirësuar nga freskia e limonit kalabrez.

SKU: 3701436911591 Category:

Description

Ikonat e banjës që janë kthyer në ikona të kulturës pop, sapunët Roger&Gallet kanë aromatizuar që nga viti 1879. Të prodhuara “në një kazan” duke përdorur një metodë artizanale që vazhdon edhe sot, ato janë aromatike dhe ju parfumojnë me shkumën e tyre të hollë deri në fund të përdorimit. Kjo teknikë e parfumimit “me zemër” kërkon 80 orë prodhim për secilën pjesë. Të veshura me ngjyrat e tyre ikonë “dielli të palosur” me ngjyra pop, ato janë të bukura, kanë erë të mirë dhe nxjerrin humor të mirë.

-KOLEKSIONI-

Funde me plisa, ngjyra pop dhe shkumë kremoze, sapunët e rrumbullakët Roger&Gallet japin një shfaqje. Një koleksion prej tetë aromash energjike ose relaksuese, për të nxjerrë në pah lumturinë.

Arti i tualetit

Për duart apo trupin, sapuni i rrumbullakët ofron butësi ekstreme, duke ruajtur fuqinë larëse të sapunit. Baza e tyre pastruese është 100% me bazë bimore dhe e biodegradueshme. Vetëm 100 g sapun nevojiten për rreth njëqind dushe. Plotësoni ritualin tuaj të tualetit Roger&Gallet me xhelin e dobishëm të dushit dhe qumështin me aromë të dobishme për trupin.