ROGER & GALLET CEDRAT 30 ML

20.00

Cédrat – Kardamomë – Drur Gaïac Freskia në ajër të hapur e një letre të pastër cédrat e fërkuar me erërat aromatike të egër: kardamomë, bazilik, fara. 30 ml

SKU: 3701436907822 Category:

Description

Udhetim në ajër të hapur në tokat e Mesdheut. Era që sulmon lëkurën dhe frymëzon një energji të re. Deti nuk është larg, mund ta devijoni. Dueti i Parfumeve Mjeshtër Karine Dubreuil dhe Mathilde Bijaoui kanë imagjinuar një trio agrumesh tërhequr nga era dhe pasuruar me vaj esencial të cédratit me cilësi natyralisht stimuluese. Notat e shpërthyera të pulpës së cédratit përzieren me sillage lehtësisht drusor të lëkurës së tij. Një freski që arrin kulmin e fuqisë së saj në kontakt me një friksion të notave aromatike, kardamomë, bazilik, fara.

Një parfum i nënshkruar nga Karine Dubreuil dhe Mathilde Bijaoui

Natyrisht energjizuese

Inspiruar nga formula origjinale e Ujit të Kolonjës, L’Eau Parfumée Bienfaisante Cédrat është pasuruar me vaj esencial të Cédrat me cilësi stimuluese për trupin dhe shpirtin.

92% e përbërësve janë nga natyra

Që nga koha kur ka qenë gjithmonë para kohës, shtëpia Roger&Gallet ka vendosur nga viti 1862 natyrën në zemër të parfumeve të saj, pa shtesë të panevojshme, për të liruar tërë fuqinë e saj. Natyra, në mënyrë të thjeshtë.

-KOLEKSIONI-

Ndjesia e një erë të freskët, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një lloj e ngazëllyer ose një gllabëtim vitaminash: koleksioni i Eaux Parfumées Bienfaisantes Roger&Gallet na fton të ndjehemi ndryshe nga arome. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve, të sublimuara nga parfumierë të njohur, çdo krijesë ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin.

Arti i Parfumizmit

Për të theksuar efektin energjizues të Eau Parfumée Bienfaisante Cédrat tuaj, shpërndani një re rafraîchissante parfumi para jush dhe kaloni nëpër të. Për të rivitalizuar notat e fragrancës gjatë gjithë ditës, futni në çantën tuaj formatin 30ml, ai do të ju ndjekë kudo. Një ritual i plotë i parfumuar për banjë dhe trup gjithashtu mund të shndërrojë gjurmat, duke marrë kujdes për veten tuaj.