ROGER & GALLET FLEUR D’OSMANTHUS 30 ML

20.00

Mandarinë italiane – Osmanthus – Benjoin Një kopsht i plotë me lehtësi lulesh me aromë të apricotit, i fuqizuar nga fuqia e benjoinit. 30 ml

SKU: 3701436907785 Category:

Description

Gjeni kënaqësinë e shijes euforike të ditëve të para të bukur, butësinë e një kopshti me lule tërë në lehtësi. Fleur d’Osmanthus është një surprizë e freskëtisë dhe gëzimit, e nënshkruar nga Maitre Parfumeur Nathalie Lorson. Vlerësuar për cilësitë e tij stimuluese, absolu natyral i osmanthus mbush kompozicionin me aromat e tij të apricotit dhe frutave. Një butësi velutoze e transportuar nga freskia diellore e Mandarinës italiane, gëzuar dhe shkëlqyese. Në fon, fuqia e ambrës së benjoinit vjen për të fuqizuar gjurmën e saj me notat e ëmbëlta.

Osmanthus quhet ‘Lule e Lumturisë’ dhe simbolizon gëzimin dhe fatin. Ky parfum, i gjithë në kontrast, ofron një ndjesi mirëqenie për trupin dhe shpirtin.
Një parfum i nënshkruar nga Nathalie Lorson.

Natyrisht, energjizuese

Inspiruar nga formula origjinale e Ujit të Kolognës, Eau Parfumée Bienfaisante Fleur d’Osmanthus është pasuruar me absolut natyror të osmanthus me cilësi stimuluese për trupin dhe shpirtin.

94% e përbërësve janë nga natyra

Nga gjithmonë në krye të kohës së saj, shtëpia Roger&Gallet ka vendosur që nga viti 1862 natyrën në zemër të parfumeve të saj, pa shumëllojshmëri, për të liruar fuqinë e saj të plotë. Natyra, në thjeshtësi të plotë.

-KOLEKSIONI-

Ndjesia e një erë të freskët, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një lloj e ngazëllyer ose një gllabëtim vitaminash: koleksioni i Eaux Parfumées Bienfaisantes Roger&Gallet na fton të ndjehemi ndryshe nga arome. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve, të sublimuara nga parfumierë të njohur, çdo krijesë ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin.

Përdorimi

Për të theksuar efektin energjizues të Eau Parfumée Bienfaisante Cédrat tuaj, shpërndani një re të freskët parfumi para jush dhe kalojeni atë. Për të rikthyer notat e fragrancës gjatë gjithë ditës, futeni në çantën tuaj formatin 30ml, ai do të ju ndjekë kudo. Një ritual i plotë parfumesh për banjë dhe trup gjithashtu mund të shndërrojë gjurmat, duke marrë kujdes për veten tuaj.