ROGER & GALLET FLEUR DE FIGUIER HAND CREAM

6.50

Fikë – Musk – Pampelmus

Një harmoni e fikës me pulpe të ngrohtë, e freskohet nga hija qetësuese e gjetheve të pemës dhe nota e ëmbël-amerë e pampelmusit.

30 ml

SKU: 3701436916510 Category:

Description

Aroma e fikëve të pjekura, pushimi në orët e nxehta, freskia e hijes së gjethes… Krema E Duarve Të Mirëqenëse Fleur de Figuier na fton të ngadalësojmë ritmin, thjesht. Pasuruar me ekstrakt natyral të fikës, i njohur për cilësitë e tij relaksuese dhe qetësuese, me shea butter dhe vaj arrë, ajo ushqen dhe mbrojtë lëkurën në një mënyrë të butë. As e yndyrshme, as e ngjitshme, ajo thithet shpejt dhe lë lëkurën tuaj të hidratuar, ofruar duar të ushqyera, thonj të mbrojtur nga ndërhyrjet e jashtme dhe kutikulat të zbutura.

Një parfum i nënshkruar nga Francis Kurkdjian

Natyrisht relaksuese

Krema E Duarve Të Mirëqenëse Fleur de Figuier është pasuruar me ekstrakt natyral të fikës, i njohur për cilësitë e tij relaksuese për trupin dhe shpirtin.

96% e përbërësve janë nga natyra

Përveç se janë të bukura dhe kanë një aromë të këndshme, Kremrat E Duarve Të Mirëqenëse janë nga natyra. Të prodhuara në Francë dhe të testuara nën kontroll dermatologjik, ato do të kujdesen për duart tuaja në një mënyrë të veçantë.

-KOLEKSIONI MIRËBËRËS-

Një frymë freskuese, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një valë e ngazëllyer ose një gllabëtje vitaminike: koleksioni i Kremrave Të Duarve Të Mirëqenëse Roger&Gallet ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve me cilësi energjizuese ose relaksuese, me shea butter dhe ekstrakt natyral të arrës së ëmbël, ato ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën në një mënyrë të butë.

Arti i tualetit

Aplikoni një sasi të vogël kreme për duar Bienfaisante mbi duart e pastërta dhe të thata. Masazhojeni për të lejuar kremën të thithet duke përqëndruar vëmendjen tek zonat e thata. Përsëriteni sa herë që të dëshironi. Për të zgjatur dhe intensifikuar aromën, plotësoni ritualin tuaj me Sapun Bienfaisant Fleur d’Osmanthus.