ROGER & GALLET ROSE HAND CREAM

6.50

Manaferrë nga Italia – Trandafili Damask – Musk

Kjo përshkrim duket si një përshkrim i një parfumi ose një esencë të veçantë, duke përshkruar ndjesinë dhe aromën e tij.

30 ml

SKU: 3701436916572 Category:

Description

Calmësi dhe kënaqësi, butësi dhe dashuri… Krema E Duarve Të Mirëqenëse me erën e ëmbël të trëndafilit na fton në një moment intime të butësisë. Pasuruar me ekstrakt natyral të trëndafilit, i njohur për cilësitë e tij relaksuese, shea butter dhe vaj arrë, ajo ushqen dhe mbrojtë lëkurën në një mënyrë të butë. As e yndyrshme, as e ngjitshme, ajo thithet shpejt dhe lë lëkurën tuaj të hidratuar për duar të ushqyera, thonj të mbrojtur nga ndërhyrjet e jashtme dhe kutikulat të zbutura.

Një parfum i nënshkruar nga Angéline Leporini

Natyrshëm relaksuese

Krema E Duarve Të Mirëqenëse me erë të ëmbël trëndafili është pasuruar me ekstrakt natyral të trëndafilit, i njohur për cilësitë e tij relaksuese për trupin dhe mendjen.

96% e përbërësve janë nga natyra

Përveç se janë të bukura dhe kanë një aromë të këndshme, Kremrat E Duarve Të Mirëqenëse janë nga natyra. Prodhuar në Francë dhe testuar nën kontroll dermatologjik, ato do të kujdesen për duart tuaja si asnjëra tjetër.

-KOLEKSIONI MIRËBËRËS-

Një frymë freskuese, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një valë e ngazëllyer ose një gllabëtje vitaminike: koleksioni i Kremrave Të Duarve Të Mirëqenëse Roger&Gallet ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve me cilësi energjizuese ose relaksuese, me shea butter dhe ekstrakt natyral të arrës së ëmbël, ato ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën në një mënyrë të butë.

Arti i tualetit

Aplikoni një sasi të vogël kreme për duar Bienfaisante mbi duart e pastërta dhe të thata. Masazhojeni për të lejuar kremën të thithet duke përqëndruar vëmendjen tek zonat e thata. Përsëriteni sa herë që të dëshironi. Për të zgjatur dhe intensifikuar aromën, plotësoni ritualin tuaj me Sapun Bienfaisant Fleur d’Osmanthus.