Sebologie Gel

24.00

Pastro – Maton – Koregon Geli trajtues që kundërvë të tre llojet e përqendrimeve: Ndriçim – Pore të zgjeruara – Pucra dhe shenja mbeturinash 40 ml

SKU: 3508240004613 Categories: , ,

Description

Inspiruar nga teknika estetike e reshaping-ut të pastër*, ky gel sjell një zgjidhje specifike kundër përqendrimeve, në çdo fazë të zhvillimit të tyre. Gluconate de zinc, astringent dhe bakuchiol retinol-si seboregulator, veproni kundër ndriçimit dhe porave të zgjeruara, acid salicylique me veprim keratolitik kundër pucrave dhe shenjave mbeturinash.

Në moment, lëkura bëhet e matitur. Në ditën e 28-të, lëkura është pastruar pa tharë, pucrat janë korrigjuar dhe porat janë pastruar.**

Tekstura aktive e gelit matifikues ofron një efekt të menjëhershëm të përmirësimit të porave.

Parfumi freskët dhe i dhimbshëm, me nota të grepfrutit, sedrit dhe muskut, ofron një ndjesi të mirëqenies dhe pastërtisë të menjëhershme.

TEKNOLOGJITË

Për herë të parë, LIERAC Research deshifron sekretin përfundimtar të strukturës së lëkurës. Lëkura ka nevojë për kolagjen, elastin, acid hialuronik, por jo vetëm. Në zemër të Lift Integral-it të ri, kompleksi StructureLift vepron mbi këta 3 elementë thelbësorë, por edhe mbi glikoproteinat. Të aftë për të lidhur këto elemente së bashku, ato rivendosin strukturën e lëkurës.

GLUCONATE DE ZINC

Vërtetë aktiv matues, ai vepron në pore të zgjeruara dhe ndriçimet duke përdorur veprimin e tij astringjent.

ACIDE SALICYLIQUE

Vërtetë aktiv pastrues, ai vepron në pucra dhe shenja mbeturinash falë pronave antibakteriale dhe keratolitike të tij.

BAKUCHIOL ETINOL-LIKE

Vepron në ndriçim dhe zvogëlon sekretimin e sebumit.

Përfitimet e dëshmuara

Në muajin e parë:

TË TRE LLOJET E PËRKEQËSIVE TË KORRIGJUARA:

Ndriçimi (sebumi) i zvogëluar: 91%(1) Poret e pastruara dhe të shtrira: 86%(2) Pucrat dhe shenjat mbeturinash të korrigjuara: 60%(3)

95%(1) E GRAVE TË BINDURA

(1) Studim klinik në 22 vullnetarë – vetëm gel rregullues – % e kënaqësisë (2) Studim klinik në 22 vullnetarë – vetëm solucion keratolitik – % e kënaqësisë (3) Studim klinik në 51 vullnetarë – solucion keratolitik + gel rregullues + koncentrat stop pucrave – Vlerësim klinik – % e pjesëmarrësve që treguan një rezultat të rëndësishëm.

 

Këshilla për bukurinë

Në mëngjes dhe/ose në mbrëmje, aplikoni gël në të gjithë fytyrën, duke evituar konturin e syve.

SOS pucra? Lërini veten të habiteni nga rutina Sebology!

Hapi 1: Aplikoni Koncentratën Dyfazëshe ditë/natë për një veprim rregullues dhe korrigjues në thellësi. Hapi 2: Përditë aplikoni Gel Rregullues për trajtimin e përqendrimeve në çdo fazë: ndriçim, pore të zgjeruara, pucra dhe shenja mbeturinash. Hapi 3: Para gjumit, aplikoni Solucionin Keratolitik Korektues të Përqendrimeve. Hapi 4: Një herë në javë, ofroni fytyrës suaj një Maskë të Pastrimit dhe pastrimi. Hapi 5: Për të përfunduar, përqendrohuni në përqendrime me Koncentratën Stop-pucrave, trajtim lokal për tu aplikuar me ndihmën e një lecke.