SPIRULINE VITAMINE C

8.00

SKU: 3286010073952 Categories: ,

Description

SPIRILINE VITAMINE C
Kutia me 30 kapsula


Formula “Spiruline Vitamine C VITAVEA Bien-être” është aleati juaj për të fuqizuar organizmin tuaj dhe mbrojtjen natyrale.

“Spiruline Vitamine C VITAVEA Bien-être” është një shtesë ushqimore që përmban përbërës të njohur dhe të mirëpritur për të kontribuar në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe për të zvogëluar lodhjen.

PËRMBAJTA:  

1 kapsulë ofron:

  • Spirulinë: 200 mg
  • Vitaminë C: 40 mg (50% e VNR*)
  • Hekur: 7 mg (50% e VNR*)
  • Vitaminë B9: 200 µg (100% e VNR*)

*VNR = Vlerat Ushtimore të Referencës

Përbërësit: Spirulinë (Spirulina platensis); Kapsulë e origjinës bimore (derivat i celulozës); Vitaminë C; Mineral: pirrofosfat hekuri; Anti-aglomerues: kripa magnezi të acidit yndyrës; Vitaminë B9.

PËRDORIMI:

1 kapsulë në ditë, për t’u gllabëruar me një gotë ujë.

Nuk duhet të tejkalohet doza e rekomanduar. Të konsumohet si pjesë e një ushqimi të shumëllojshëm dhe të balancuar, dhe një stil jetese të shëndetshëm. Të ruhet në një vend të thatë dhe të freskët. Mbani larg nga fëmijët. Nuk rekomandohet për persona me probleme të mushkërive. Nuk rekomandohet për fëmijë. Nuk rekomandohet në rast alergjie ndaj ndonjë nga përbërësit.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.