SUVEAL DUO

19.80

SKU: 3401598332622 Category:

Description

SUVEAL DUO

SUPLEMENT USHQIMOR

30 KAPSULA

INDIKACIONET

Plakje e retines degjenerim makular i lidhur me moshen

PERMBAJTJA 

  • Vj peshku EPAX 418 mg, perfshin omega 3 (triglyceride) : DHA 250 mg & EPA 17 mg
  • Ekstrakt I  Tagetes erecta 58 mg, me  lutein  10 mg & zeaxanthin 2 mg
  • Vitamin C 100 mg (NRV 125%)
  • Vitamin E origjine bimore 30 mg (NRV 250%)
  • Vitamin D3 5 μg (NRV 100%) Zink I mikrokapsuluar , 15 mg (NRV 150%)
  • Omega 3: 60% e membranave të retinës / Efekti në strukturën dhe funksionin e qelizave të retinës
  • Lutein dhe Zeaxantin: Kyç në funksionin e retinës dhe ende i pa sintetizuar nga trupi ynë. Antioksidant dhe anti-inflamator oZink I mikrokapsuluar: Antioksidant dhe anti-inflamator
  •   Vitamin C, E, D3: Antioksidant dhe anti-inflamator

PËRDORIMI 1 kapsulë në ditë për të gëlltitur gjatë një vakti.Mos tejkaloni dozën ditore të rekomanduar. Shtojcat ushqimore duhet të përdoren në kuadër të një stili të jetesës të shëndetshëm dhe nuk duhet të përdoren si zëvendësues të një diete të pasur dhe të ekuilibruar. Mbani larg nga fëmijët.Mbani në një temperaturë dhome.