ULTRATRANSIT

8.50

SKU: 3515450081587 Category:

Description

ULTRATRANSIT

Përbërës aktivë me origjinë natyrale.Veprim i shpejtë. Ultratransit është një përgjigje natyrale që lehtëson tranzitin natyror të zorrëve.Ultratransit është një shtesë ushqimore e rekomanduar veçanërisht në rast të shqetësimeve të herëpashershme të tranzitit te zorreve. Ultratransit përmban senna dhe tamarind. Këto janë 2 fibra laksative që përshpejtojnë lirimin e zorrëve.

Permbajtja:

Ekstrakt tamarindi (Tamarindus indica); maltodekstrinë; kapsulë me origjinë vegjetale (që rrjedh nga celuloza); ekstrakt mullage (althaea officinalis); pluhur kumbulle, agjent përforcues: celulozë; Agjent kundër ngjitjes: kripërat e acideve yndyroretëmagnezit.

Perdorimi:

2 kapsula me një gotë ujë në mbrëmje para gjumit. Ultratransit nuk duhet të merret për më shumë se 4 ditë rresht.Nuk perdoret tek femijet nën 12 vjeç. Mos e zgjasni trajtimin pa këshillën e një specialisti. Konsultohuni me mjekun tuaj nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Ky suplement ushqimor përmban bimë, rekomandohet të kërkoni këshilla nga farmacisti juaj.