Ultrabiotique Equilibre – 10 Jours

10.00

Categories: ,

Description

VITAVEA WELLNESS – ULTRABIOTIK
ULTRABIOTIQUE EQUILIBRE – 10 JOURS
ULTRABIOTIK BALANCUES – 10 DITË
10 KAPSULA


Ultrabiotic Balance 30 ditë VITAVEA është përgjigja natyrale për të ruajtur ekuilibrin e florës së zorrëve.

Ultrabiotic Balance 30 ditë VITAVEA është një suplement ushqimor që ofron një lidhje plotësuese të shtameve më të mira të fermenteve laktike. Sinergjia e 5 shtameve të dokumentuara shkencërisht dhe doza e lartë prej 20 miliardë e këtyre fermenteve laktike bëjnë të mundur pjesëmarrjen në ekuilibrin natyror të tranzitit, luftën kundër situatave të shqetësimit të zorrëve (fryrje, ngërçe etj.) dhe mbështetjen e imunitetit.

PËRBËRËSIT AKTIV:

Maltodekstrina; kapsulë me origjinë bimore (që rrjedh nga celuloza); kompleksi i mikroorganizmave: Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve; agjent kundër grumbullimit: kripërat e magnezit të acideve yndyrore; antioksidant: acid askorbik. Ky produkt përmban gjurmë qumështi dhe soje.

PËRDORIMI:

1 kapsulë në ditë të gëlltitet me një gotë ujë, mundësisht gjatë vaktit. Është e mundur hapja e kapsulës dhe përzierja e pluhurit me ushqimin (kos, komposto, etj.).

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg fëmijëve. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm.