VITAMINE D 1000 UI GUMMIES VITAVEA

10.00

SKU: 3515450080627 Categories: ,

Description

VITAMINE D 1000 UI GUMMIES VITAVEA                                                         SUPLEMENT USHQIMOR – VITAMINA D
100% NATYRAL
30 KAPSULA/GOMA


Vitavea Vitamin D 1000 IU është një suplement ushqimor natyral i formuluar me vitaminë D. Vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen e duhur të sistemit imunitar dhe luan një rol thelbësor në procesin e ndarjes qelizore. Vitavea Vitamina D 1000 IU kontribuon në kalceminë normale. Vitamina D është e nevojshme për funksionimin e duhur të sistemit imunitar.

Vitavea Vitamina D 1000 IU mbështet mbrojtjen natyrale, stimulon tonifikimin e muskujve dhe forcon sistemin kockor. Vitamina D quhet edhe vitamina e diellit, në fakt trupi ynë e sintetizon atë gjatë ekspozimit në diell. Sa më pak të ekspozohemi ndaj diellit, aq më shumë duhet ta plotësojmë atë nëpërmjet suplementeve ushqimore. Një suplement ushqimor nuk është një ilaç, ai nuk mund të zëvendësojë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.Grate shtatzana dhe ato gjidhenese te konsultohen me mjekun per cdo shtese ushqimore qe perdorin.

PËRMBAJTJA:

 1 gome (gummies): 25 mikrogram Vitamin D ose1000 UI (njesi nderkombetare).Ka shije te frutit te mangos.Produkt vegan.                                                       Perdorimi: 1 gome ne dite. Mund te kafshohet ose te mbahet ne goje duke u tretur me gjuhe. Perdoret prej moshes 6 vjec, adoleshentet dhe territurit.                                                                        Vendi iorigjinës: Francë                                                                                                     Importues/Distributor Farmaceutik: Gama Europharm sh.p.k.