VITA’ROYAL FORTIFIANT BIO

17.00

SKU: 3515451146049 Categories: ,

Description

VITA’ROYAL FORTIFIANT BIO
BURIM I VITAMINAVE, MINERALEVE DHE AMINOACIDEVE
100% NATYRAL
KUTI ME 10 SHISHE


Formule 100% organike, pa konservues, ngjyra, aromatizues. Qasje prodhimi me respekt për bletët dhe natyrën rreth kosherevePelta mbretërore, një përbërës i rrallë dhe i çmuar i bërë nga bletët, njihet për vetitë e tij ushqyese.Me dozë të lartë në 1800 mg, është një burim i shkëlqyer koncentrati ushqyes i vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve.

PËRMBAJTA:  

Ujë, lloj agave*, pelte mbretërore*( përqendrimi i lartë: 1800 mg pelte mbretërore),lëng portokalli i koncentruar*.

PËRDORIMI:

1 shishe në ditë, i holluar në një gotë me ujë (200 ml). Shkundni ampulën përpara përdorimit.Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme, të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Mbajeni larg fëmijëve. Jo i përshtatshëm për personat alergjikë ndaj produkteve të bletëve.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.