Sale!

Phytospecific Gjalpë Stilimi Nourishing

Original price was: 13.00€.Current price is: 6.50€.

PHYTOSPECIFIC, gama e kujdesit të specializuar për të gjitha llojet e flokëve me teksturë. Ushqen, zbut, forcon mbajtjen e modelit të flokëve. 100 ml

Categories: ,

Description

PHYTOSPECIFIC, gama e kujdesit të specializuar për të gjitha llojet e flokëve me teksturë.
I ushqyer
Zbutet
Forcon mbajtjen e modelit të flokëve
FITOSPECIFIK: 15 zgjidhje me formula natyrale, të modernizuara, me ekspertizë të thelluar të flokëve, që plotësojnë të gjitha llojet e nevojave: hidratim, drejtim, drejtim, stilim, etj.

Përdorimi

Shkrini një sasi të vogël kremi në pëllëmbën e dorës

Aplikojeni në flokë të thatë nga rrënja në majat.

Vazhdoni me stilimin.

Përdoreni me një prekje të lehtë për të mbajtur flokët ose fije pas fijesh në stil, model ose skulpturë.

Pa shpëlarje.

Avantazhe dhe Rezultate

Ushqen, hidraton dhe i jep shkëlqim flokëve.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.