ANGIODROP 15 ml

13.55

SKU: 3770008240162 Category:

Description

ANGIODROP
TRETESIRE OFTALMIKE

INDIKACIONET: ANGIODROP ® eshte nje tretesire oftalmike ne kategorine e pajisjeve
mjekesore. ANGIODROP® indikohet për të lehtësuar : skuqjen, thatësinë dhe lodhjen e syve nga
ekspozimi i zgjatur ndaj kompjuterit,nga lotimi i pamjaftueshëm i syrit, nga ekspozimi në diell,
apo ekspozimi ne mjedis me tym ose të dehidratuar ose ujë të kripur, nga përdorimi i zgjatur i
lenteve të kontaktit, nga ndjesia e trupit të jashtëm për shkak te ekspozimit ndaj erës ose pluhurit.


PERSHKRIMI: Tretesire sterile oftalmike, lubrifikante dhe hidratuese me acid hialuronik,
glicerinë, mullage dhe kamomil .Ekstrakte me origjinë bimore.


PERBERJA: kripë natriumi të acidit hialuronik, glicerinë,ekstrakt i Malva sylvestris, ekstrakt i
Chamomilla recutita, fosfat natriumi bibazik, fosfat natriumi monobazik,klorur natriumi, klorit
natriumi,Hidroksidi i kaliumit,ujë i purifikuar.


PERDORIMI: Hidhni 2 ose 3 pika në secilin sy si kërkohet ose siç udhëzohet nga mjeku juaj.
E përputhshme me lentet e kontaktit.
MASA PARAPRAKE:
 Mos e përdorni nëse jeni alergjik ndaj ndonjë prej përbërësve te kesaj tretesire oftalmike.
 Në rast reaksionesh të padëshiruara, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një
mjek.
 Mos e gëlltisni tretësirën.
 Produkti është steril derisa të hapet.
 Mbyllni shishen fort pas përdorimit.
 Përdoret brenda 60 ditëve pas hapjes së parë.
 Sigurohuni që shishja të jetë e pa hapur dhe e pa demtuar para përdorimit
 Mos e përdorni produktin pas data e skadencës e shënuar në shishe.
 Data e skadencës i referohet produktit të pa hapur dhe produktit te ruajtur siç duhet.

KUSHTET E RUAJTJES:
 Mbajeni jashtë mundësive të arritjes nga fëmijët.
 Mbajeni në temperaturë nën 30°C.
 Mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë.