STERIBLEF MOUSSE 50 ML

20.00

SKU: 3401060170455 Category:

Description


STERIBLEF® Mousse është një formulë për përdorim lokal që eliminon efikasitetin, përmes veprimi mekanik, sekrecionet oculaire dhe bakteriet e mundshme të pranishme në nivelin e kapakut dhe qerpikut.

Mundëson higjienën e kapakut dhe qerpikut dhe eliminimin e sekrecioneve oculaire.

PËRBËRJA

Lista e përbërësve të këtij produkti mjekësor duket të jetë një përbërje për një produkt që është i përcaktuar për higjienën e kapakut dhe qerpikut. Këtu është përkthimi i përbërësve në shqip:

 • Aqua: Ujë
 • Methylpropanediol: Metilpropanediol
 • Cocamidopropyl Betaine: Kokamidopropil betainë
 • Disodium Cocoyl Glutamate: Disodium cocoyl glutamate
 • Panthenol: Panthenol (Vitamina B5)
 • Ethylhexylglycerin: Etilheksilglicerini
 • Glycerin: Glicerina
 • Allantoine: Alantoine
 • Sodium Cocoyl Glutamate: Sodium cocoyl glutamate
 • Hexamidine Diisethionate: Heksamidin diizetionat
 • Melaleuca Alternifolia Leaf Oil: Vaj i gjetheve të Melaleuca Alternifolia (Uji i Pishës)
 • Pantolactone: Pantolaktoni
 • Centaurea Cyanus Flower Extract: Ekstrakti i luleve të Centaurea Cyanus (Lulekuqe)
 • Tocopherol: Tokoferol (Vitamina E)

Ky pajisje mjekësore është një produkt i rregulluar për shëndetin që ka markën CE sipas rregullave të ndërlidhura. Lexoni me kujdes udhëzimet në fletën e udhëzimeve të përdorimit.

PËRDORIMI
Zbërthe një sasi të mjaftueshme të pjesës së mullirit në fund të gishtave të paralajmëruar më parë ose në një kompresë. Masazhojeni delikatësisht në një lëvizje qarkulare në kapakët e mbyllur. Lëreni të veproni për 1 minutë. Lani me ujë të ngrohtë dhe thartoni me kujdes. Përdorim në bazë ditore. Për kujdes, përdorni 2 herë në ditë për 7 ditë.